Ταξί : Οκτώ νέες πιάτσες στο κέντρο της Αθήνας
Οχτώ νέες πιάτσες ταξί δημιουργούνται στο κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο δήμος
Οχτώ νέες πιάτσες ταξί δημιουργούνται στο κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο δήμος.
Έως τώρα λειτουργούσαν έξι νόμιμες πιάτσες στο κέντρο της Αθήνας, σημειώνει ο δήμος σε σχετική ανακοίνωση.
Το σύνολο των νέων θέσεων στάθμευσης θα παραδοθεί από τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων το «αμέσως επόμενο διάστημα», ενώ ήδη έχουν δοθεί προς χρήση θέσεις σε νέες πιάτσες στις οδούς Σοφοκλέους, Ευριπίδου, Πλατεία Μοναστηρακίου, Αγίων Ασωμάτων, Ομήρου και Σίνα.
Οι νέες θέσεις στάθμευσης αποκλειστικά για ταξί δημιουργούνται σε πολυσύχναστες οδούς της Αθήνας και οριοθετήθηκαν ανάλογα με το διαθέσιμο πλάτος των οδών, προκειμένου το κομμάτι που απομένει να επαρκεί για την απρόσκοπτη κυκλοφορία των οχημάτων.
Στα σημεία θα υπάρχει οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση, διαγράμμιση και πινακίδες, ώστε να μην εμποδίζεται η στάθμευση των επαγγελματιών οδηγών ταξί.
- Ισπανία: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς – Αναζητείται ο δράστης
- Σαν Ντιέγκο: «Θυσίασε τη ζωή του» ο φύλακας του τζαμιού και πατέρας οκτώ παιδιών – Φιλοναζί οι δράστες
- Το B/innovate ανέδειξε τη νέα γενιά καινοτομίας και δημιουργικότητας
- «Spygate»: Γιατί είναι στον «αέρα» ο αγώνας των 300.000.000 – «Φωτιά» στο αγγλικό ποδόσφαιρο!
- Γιατί κρατάμε τα κινητά τηλέφωνα στα συρτάρια – Πάνω από 5,3 δισ. αχρησιμοποίητες συσκευές smartphones
- Ηλεκτρικό πατίνι: Οι αλλαγές που έρχονται και γιατί η ασφάλιση μπαίνει όλο και περισσότερο στη συζήτηση


