
Ολυμπιακός Β’ – Ελευθερούπολη: Αναβολή λόγω κρούσματος κοροναϊού στους φιλοξενούμενους
Το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό Β’ και την Ελευθερούπολη δεν θα διεξαχθεί λόγω κρούσματος κορωνοϊού στη φιλοξενούμενη ομάδα.
Το απόγευμα του Σαββάτου (24/10, 17:00) ο Ολυμπιακός Β’ επρόκειτο να υποδεχθεί την Ελευθερούπολη στο βοηθητικό του ΣΕΦ για την 4η αγωνιστική της Α2 Μπάσκετ Ανδρών.
Ωστόσο το παιχνίδι δεν θα γίνει καθώς η ομάδα της Ελευθερούπολης ανακοίνωσε πως υπάρχει κρούσμα θετικό στον κορωνοϊό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Λόγω κρούσματος Covid 19 που παρουσιάστηκε στην ομάδα μας το τελευταίο 24ωρο δεν θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση στην έδρα του Ολυμπιακού Β`.
Ενημερώσαμε αμέσως την ΕΟΚ η οποία θα ορίσει την αναμέτρηση σε άλλη ημερομηνία. Το πιθανότερο την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου.
Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι αυτή την ώρα υποβάλλονται όλοι οι υπόλοιποι καλαθοσφαιριστές σε τεστ κορωνοϊού όπως και το προπονητικό τιμ».
- Αίθριος καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας το Σάββατο
- Ο Κόλμαν Ντομίνγκο δεν θεωρεί ότι το «Michael» αποκρύπτει την αλήθεια
- Πως το παρελθόν επηρεάζει τις σχέσεις μας
- Ο Μπίλι Πόρτερ έχει να λάβει πρόσκληση για το Met Gala από το 2019
- Ρωσία: Οι ΗΠΑ έχουν απορρίψει το διεθνές δίκαιο, ενδιαφέρονται μόνο για τα συμφέροντά τους, δηλώνει ο Λαβρόφ
- Μέση Ανατολή: Ελεύθερος ο δημοσιογράφος που είχε φυλακιστεί στο Κουβέιτ επειδή κάλυπε τον πόλεμο


