Basket league : Έντεκα τα κρούσματα κοροναϊού στο Λαύριο!
Ο κορωνοϊός «καλπάζει» με ραγδαίους ρυθμούς στο Λαύριο, με τα κρούσματα να φτάνουν τα έντεκα, την ίδια ώρα που μέχρι χθες η ομάδα μετρούσε μόλις τέσσερα.
Ο κοροναϊός συνεχίζει να «χτυπά» το Λάυριο, αφού πλέον η ομάδα έφτασε τα έντεκα κρούσματα. Mέχρι χθες το Λαύριο μετρούσε μόλις τέσσερα κρούσματα κορονοϊού.
Η ομάδα γνωστοποίησε ότι κατόπιν ελέγχων βρέθηκαν αλλά επτά μέλη του σωματείου θετικά στον ιό. Όλα αυτά, περίπου μία εβδομάδα πριν την πρώτη αγωνιστική της Basket League, εκεί όπου το Λαύριο θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Προμηθέα.
Όσοι έχουν προσλβηθεί από τον ιό ακολουθούν πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ παραμένοντας σε κατ’ οίκον περιορισμό.
Το παράδειγμα που έφερε ο Γιώργος Λιάγκας για τη Eurovision και την αισιοδοξία που υπήρχε για τον Akyla, με τον μπασκετικό Ολυμπιακό και το Final-4 της Euroleague.
Η μεγαλύτερη παρενέργεια στον Παναθηναϊκό από τις απότομες αλλαγές σχεδίων και προσώπων, είναι η απώλεια του στάτους του διεκδικητή του τίτλου που επανέκτησε το 2023.
Αμερικάνικο δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Βαλαντσιούνας αναμένεται να μείνει ελεύθερος από το Ντένβερ, με τις πιθανότητες επιστροφής του στην Ευρώπη για λογαριασμό του Παναθηναϊκού να είναι αυξημένες.