Στελεχώνεται σταδιακά το επιτελείο του Λάζλο Μπόλονι στον Παναθηναϊκό.

Την αρχική εισήγηση για τη μονιμοποίηση του Γιάννη Σταυρινού ως πρώτου γυμναστή, αποφάσισε να δεχτεί ο Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος δεν ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο, όμως ήθελε να διαπιστώσει ιδιοίς όμμασι την ποιότητα της δουλειάς του Σταυρινού (αριστερά στη φώτο).

Ο Μπόλονι συζήτησε με τον Σταυρινό, τσέκαρε και τη μεθοδολογία του στις προπονήσεις και ενέκρινε την αναβάθμιση του. Συγχρόνως, οι επαφές της διοίκησης με τον Νίκο Καρύδα, τον οποίο είχε προτείνει ο Μπόλονι, απέβησαν άκαρπες εξαιτίας της διαφοράς στο οικονομικό.

Οι «πράσινοι» θέλουν να δημιουργήσουν ένα δικό τους team συνεργατών, το οποίο θα πλαισιώνει τον εκάστοτε προπονητή και εν προκειμένω, τον Μπόλονι. Ο Σταυρινός δεν θα είναι μόνος του, αλλά θα έχει ως δεύτερο γυμναστή τον Ηλία Αμπατζίδη.

Περαιτέρω, όπως αποκάλυψε ο Μπόλονι με τις δηλώσεις του στη Nova, στο επιτελείο θα ενταχθεί ένας ξένος συνεργάτης, ο οποίος είναι καθ’ όδον. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, αυτός βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και την Παρασκευή θα πιάσει δουλειά.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr