Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Στη Θεσσαλονίκη ο Χαρδαλιάς - Έκτακτη σύσκεψη για την έξαρση της πανδημίας

Κοροναϊός : Στη Θεσσαλονίκη ο Χαρδαλιάς – Έκτακτη σύσκεψη για την έξαρση της πανδημίας

Στο «πορτοκαλί» η Θεσσαλονίκη – Κραυγή αγωνίας από τους επιχειρηματίες της εστίασης

Στη Θεσσαλονίκη θα μεταβεί σήμερα ο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Ν. Χαρδαλιάς με αφορμή την έξαρση κρουσμάτων κοροναϊού στην πόλη.

Εκτός των κ.κ. Τζιτζικώστα και Χαρδαλιά θα συμμετέχουν ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Πυλαίας – Χροτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρήστος Μήττας και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Χαράλαμπος Στεργιάδης.

Στη σύσκεψη θα εξεταστεί η πορεία της πανδημίας στην Κεντρική Μακεδονία, η τήρηση των μέτρων και των ελέγχων για τον περιορισμό της διασποράς της και η τυχόν λήψη επιπρόσθετων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας.

Κραυγή αγωνίας από τους επιχειρηματίες

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε ο Ιωάννης Φιλοκώστας, πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων και Καφέ-Μπαρ Θεσσαλονίκης, αναφορικά με την κατάσταση με τον κοροναϊό στη Θεσσαλονίκη, που φέρνει νέα μέτρα που πλήττουν την εστίαση.

Εχθές η Θεσσαλονίκη έμοιαζε με βομβαρδισμένο τοπίο. Με την ανακοίνωση των μέτρων όλος ο κόσμος εξαφανίστηκε, ελάχιστοι κυκλοφορούσαν έξω. Με τα μέτρα αυτά θα είναι πολύ δύσκολα. Είχαμε προβλέψει και πει ότι ο χειμώνας θα είναι πολύ δύσκολος. Είχαμε μια ανάσα ελπίδας με το που πήγαμε στο επίπεδο 2. Πιστεύαμε ότι θα πάμε καλύτερα. Με το που ήρθαν τα νέα κρούσματα πήγαμε πάλι στο επίπεδο 3.

Το ότι υπάρχουν 5-10-20 κακοί συνάδελφοι που δεν τηρούν το νόμο, δεν μπορεί αυτό να στιγματίσει όλη την εστίαση. Εμείς δεν είμαστε ελεγκτικός μηχανισμός. Εμείς λέμε μπράβο στην ελληνική αστυνομία που κάνει τη δουλειά της. Είμαστε πρωταθλήτρια πόλη η Θεσσαλονίκη σε πρόστιμα. Να γίνουν πιο αυστηρά τα μέτρα. Τα πέντε μαγαζιά είναι σταγόνα στον ωκεανό. Να τα κλείνουν.

Είμαστε κατά της παραβατικότητας. Δεν μας ενδιαφέρουν οι παραβάτες. Είναι ελάχιστοι. Πάμε στο κομμάτι της ατομικής ευθύνης. Εμείς δεν είμαστε ελεγκτικός μηχανισμός. Έχουμε τόσα προβλήματα και έχουμε και αυτό.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024