Η Molly Constable είναι μόλις 25 ετών, ζει και εργάζεται σαν μοντέλο στη Νέα Υόρκη και κατάφερε με τις καμπύλες της να γίνει top model!

Η Constable συμπεριλήφθηκε πρόσφατα στη λίστα «20 Rising Model Stars to Watch in 2017» της Vogue και έχει ήδη ένα εντυπωσιακό βιογραφικό, έχοντας περπατήσει σε πασαρέλες δίπλα σε διάσημα plus-size μοντέλα όπως η Ashley Graham και η Jordan Woods. Επίσης, δεν φοβάται να μιλήσει ανοιχτά για την αντιμετώπιση που έχουν οι πιο πληθωρικές γυναίκες στο χώρο της μόδας και να πάρει θέση ενάντια στον ρατσισμό που βιώνουν οι γυναίκες παντού εξαιτίας της εμφάνισής τους.

«Μου έχουν επιτεθεί μακιγιέρ επειδή είχα ραγάδες, τις οποίες και μου κάλυπταν», έχει πει. «Το βάρος σου δεν είναι σημαντικό. Αυτό που έχει σημασία είναι το πώς συμπεριφέρεσαι στους ανθρώπους και πώς νιώθεις μέσα σου».

Με την παρουσία της να γίνεται ολοένα και πιο ισχυρή στον χώρο της μόδας και τον λογαριασμό της στο Instagram να μετρά ήδη πάνω από 55.000 ακολούθους, η βρετανική εταιρεία Milk Management που εκπροσωπεί τον Constable δηλώνει πως το νεαρό μοντέλο θα γίνει μια υπολογίσιμη δύναμη στη μόδα.

«Η Molly είναι πραγματικά μοναδική. Έχει ξυπνήσει ολόκληρη τη βιομηχανία και την έχει κάνει να δει πως υπάρχει χώρος για πιο καμπυλωτά μοντέλα στα περιοδικά και τις καμπάνιες υψηλής μόδας, οπότε πρέπει σίγουρα να έχουμε την προσοχή μας στραμμένη πάνω της», είπε η Anna Shillinglaw, μέλος της Milk Management, στο Harper’s Bazaar.