Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μελάνια Τραμπ : Από «επίμονο βήχα» υποφέρει η πρώτη κυρία μετά τον κοροναϊό

Μελάνια Τραμπ : Από «επίμονο βήχα» υποφέρει η πρώτη κυρία μετά τον κοροναϊό

Την περασμένη εβδομάδα είχε δηλώσει ότι ανάρρωσε από τον κοροναϊό

Η Μελάνια Τραμπ ακύρωσε την προγραμματισμένη της εμφάνιση σε προεκλογική συγκέντρωση της Τρίτης, δύο εβδομάδες πριν την ημέρα των εκλογών, εξαιτίας ενός «επίμονου βήχα».

Όπως και ο σύζυγός της, Ντόναλντ Τραμπ, και ο γιος τους, Μπάρον, η πρώτη κυρία μολύνθηκε πρόσφατα από κοροναϊό, τον οποίο αντιμετώπισε με θεραπεία και απομόνωση. Την περασμένη εβδομάδα δήλωσε ότι έχει αναρρώσει και ότι επρόκειτο να ταξιδέψει μαζί με τον σύζυγό της στο Έρι της Πενσιλβάνια για μια βραδινή προεκλογική συγκέντρωση.

Όπως σύμφωνα με την εκπρόσωπο τύπου, Στέφανι Γκρίσαμ: «Η κυρία Τραμπ αισθάνεται κάθε μέρα και καλύτερα μετά την ανάρρωσή της από την Covid-19, όμως υποφέρει από επίμονο βήχα, και εξαιτίας της τεράστιας προσοχής που δείχνει δεν πρόκειται να ταξιδέψει σήμερα».

Ο Τραμπ και η κυβέρνησή του έχουν δεχθεί ευρεία κριτική για την αποτυχία τους να πάρουν τα αναγκαία μέτρα προστασίας κατά τη διοργάνωση πολυπληθών εκδηλώσεων στη διάρκεια της πανδημίας.

Από τις συγκεντρώσεις του Τραμπ απουσιάζουν τα μέτρα περιορισμού του ιού, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης μάσκας και της τήρησης αποστάσεων. Ο πρόεδρος, η πρώτη κυρία και πολλά άλλα σημαντικά πρόσωπα αρρώστησαν μετά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Λευκό Οίκο προς τιμήν της υποψήφιας για το ανώτατο δικαστήριο, Έιμι Κόνεϊ Μπάρετ στις 26 Σεπτεμβρίου. Η εκδήλωση έχει χαρακτηριστεί «γεγονός υπερμετάδοσης».

Σε δήλωσή της για την ανάρρωσή της από τον κοροναϊό, η Μελάνια Τραμπ είχε πει ότι ήταν «πολύ τυχερή, αφού η διάγνωσή μου συνοδεύεται από ελάχιστα συμπτώματα, αν και εμφανίστηκαν όλα μαζί και τις μέρες που ακολούθησαν έμοιαζαν με χιονοστιβάδα. Βίωσα σωματικούς πόνους, βήχα και πονοκεφάλους, και αισθανόμουν τρομερά κουρασμένη για το μεγαλύτερο διάστημα».

Σε αντίθεση με το σύζυγό της, που έλαβε θεραπεία που δεν είναι ακόμη διαθέσιμη στο ευρύ κοινό, εκείνη δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί και δήλωσε ότι «επέλεξα μια πιο φυσική διαδρομή σε ό,τι αφορά τα φάρμακα, προτιμώντας να πάρω περισσότερες βιταμίνες και να τραφώ υγιεινά».

Περισσότερα από 8,2 εκατ. κρούσματα έχουν καταγραφεί στις ΗΠΑ και σχεδόν 220.000 άτομα έχουν πεθάνει. Οι αριθμοί των κρουσμάτων αυξάνονται σε όλη τη χώρα με το ημερήσιο ρεκόρ να σημειώνει αύξηση σε έναν αριθμό από πολιτείες που θα παίξουν ρόλο-κλειδί στην ανάδειξη του επόμενου προέδρου, μόλις σε δύο εβδομάδες.

Πηγή: www.theguardian.com

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024