Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Σπίτι με το MEGA»: Η Έλενα Παπαρίζου γιορτάζει με τους ONIRAMA

«Σπίτι με το MEGA»: Η Έλενα Παπαρίζου γιορτάζει με τους ONIRAMA

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη μίλησε η λαμπερή Έλενα Παπαρίζου που βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της.

Η Παπαρίζου μιλά για τη μαγική βραδιά στο «Σπίτι με το MEGA» και τους ONIRAMA την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου ενώ μοιράζεται προσωπικές  σκέψεις. «Εύχομαι να έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος τα τελευταία χρόνια και να έχω εξελιχθεί σαν τραγουδίστρια» λέει.

Με αφορμή το νέο της τραγούδι «Σε ξένο σώμα» μιλά για τη διαφορετικότητα και τα μηνύματα που θέλει να περάσει: «Κοντεύω τα 40, ξέρω καλύτερα τη ζωή και τολμώ να πω “αυτή είναι η δική μου άποψη”».

Μιλά επίσης για την περίοδο της καραντίνας και την ευκαιρία που της έδωσε να έχει περισσότερο χρόνο με τον σύζυγό της. Αποκαλύπτει ωστόσο ότι το συνεχές κλείσιμο στο σπίτι δεν της έκανε καλό ψυχολογικά και έπαθε ψυχοσωματικά. «Ένιωσα μια ελαφριάς μορφής κατάθλιψη και όταν τελείωσε η καραντίνα ήθελα να βγω έξω… να ουρλιάξω» είπε γελώντας.

Όσο για το ποιος είναι πιο δυναμικός χαρακτήρας – ή ίδια ή ο σύζυγός της- λέει πως καθένας είναι στον τομέα του: «ο Ανδρέας είναι ο άντρας του σπιτιού» αναφέρει η Έλενα Παπαρίζου ενώ μιλά και για την μητέρα της που ήταν μαζί τους στη διάρκεια της καραντίνας.

20 χρόνια ONIRAMA

H εκπομπή «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» υποδέχεται τους ONIRAMA στο σταθερό μουσικό ραντεβού με τους τηλεθεατές, την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στις 23:30.

Το πιο δυναμικό ελληνικό συγκρότημα ανεβαίνει στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και… «Ο Χορός» ξεκινάει.

Οι ONIRAMA ξεδιπλώνουν το μουσικό άλμπουμ της 20χρονης πορείας του σε μία μοναδική τηλεοπτική συναυλία με τραγούδια όπως «Δύσκολος Καιρός για Πρίγκιπες», «Το ξέρω θα ‘ρθείς», «Επαναστάτης», «Ό,τι Δεν Έχεις», «Κλεψύδρα» αλλά και τις πρόσφατες επιτυχίες τους «Που Ήσουν Χθες» και φυσικά το hit της φετινής σεζόν «Αχ Να Σε Ξέχναγα».

Οι ONIRAMA μοιράζονται τα μικρόφωνα με αγαπημένους φίλους με τους οποίους ενώνουν τις φωνές τους. Η Number One Έλενα Παπαρίζου συναντά για ακόμα μια φορά τους ONIRAMA και όπως πάντα το αποτέλεσμα της μουσικής τους συνάντησης είναι απολαυστικό. Την ανεξάντλητη ενέργεια του συγκροτήματος επί σκηνής μοιράζεται και ο Μάνος Πυροβολάκης με τη λύρα του δίνοντας το δικό του παλμό. Στη βραδιά συμμετέχει ο πληθωρικός Γιάννης Ζουγανέλης απογειώνοντας το κέφι στη σκηνή. Μαζί τους και η Στεφανία Ρίζου.

Αγαπημένα τραγούδια,  πρωτότυπες διασκευές, αλλά και απρόσμενα remakes κλασικών τραγουδιών θα μας ξεσηκώσουν όλους με βασικά συστατικά ταONIRAMAς, τη μαγεία και το χορό.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024