Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Rapid tests από τον ΕΟΔΥ σε Νέα Σμύρνη και Σέρρες

Κοροναϊός : Rapid tests από τον ΕΟΔΥ σε Νέα Σμύρνη και Σέρρες

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για κοροναϊό σε περιοχές της χώρας.

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ, αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ), πραγματοποίησαν σήμερα, Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, δωρεάν rapid τεστ σε πολίτες, στην πλατεία Νέας Σμύρνης.

Πραγματοποιήθηκαν 616 έλεγχοι, εκ των οποίων ανευρέθησαν επτά (7) θετικά δείγματα, από τα οποία έξι (6) αφορούν σε Έλληνες και ένα σε αλλοδαπό (4 άνδρες και 3 γυναίκες), με διάμεση ηλικία τα 45,5 έτη.

«Σαφάρι» και στις Σέρρες

Κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ βρέθηκε σήμερα το πρωί στην πόλη των Σερρών προκειμένου να διενεργήσει τεστ για τον κοροναϊό σε μια προσπάθεια περιορισμού της πανδημίας.

Τα συνεργεία του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στην Σέρρες για συνολικά τρεις μέρες μέχρι και την Παρασκευή διενεργώντας rapid tests στον γενικό πληθυσμό και κυρίως σε πολίτες που έχουν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, τουλάχιστον τρία ή τέσσερα 24ωρα πριν ή έχουν συμπτώματα συμβατά με λοίμωξη από τον κοροναϊό.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του δήμου Σερρών, λόγω του ιδιαίτερα αυξημένου ενδιαφέροντος που υπήρξε από τους πολίτες, αποφασίστηκε τα συνεργεία του ΕΟΔΥ να παραμείνουν στην πόλη συνολικά τρεις ημέρες κι όχι μία όπως ήταν αρχικά ήταν προγραμματισμένο, διενεργώντας δωρεάν τεστ στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας.

Όπως υπογραμμίζεται από το τμήμα Δημόσιας Υγείας του δήμου Σερρών, κατά τη διενέργεια των τεστ θα τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων, ενώ η χρήση μάσκας από τους πολίτες είναι υποχρεωτική.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024