Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Καμπάναρος : Ένας αφανής ήρωας - Ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου που έβαλε τέλος στη ζωή του

Δημήτρης Καμπάναρος : Ένας αφανής ήρωας – Ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου που έβαλε τέλος στη ζωή του

Πληροφορίες θέλουν τον 41χρονο Δημήτρη να αφήνει στο σπίτι του σημείωμα, το περιεχόμενο του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Είχε διαγνωστεί και αυτός θετικός στον κοροναϊό έπειτα από rapid test που έκανε, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε επιβαρυνθεί η ψυχολογική κατάστασή του με τα κρούσματα στον οίκο ευγηρίας

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Καμπάναρου, ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του.

Πληροφορίες θέλουν τον 41χρονο Δημήτρη να αφήνει στο σπίτι του σημείωμα, το περιεχόμενο του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Είχε διαγνωστεί και αυτός θετικός στον κοροναϊό έπειτα από rapid test που έκανε, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε επιβαρυνθεί η ψυχολογική κατάστασή του με τα κρούσματα στον οίκο ευγηρίας

Τα στοιχεία που έρχονται στο φως δείχνουν έναν λαμπρό επιστήμονα και έναν σπουδαίο άνθρωπο.

Σύμφωνα με τα βιογραφικά του στοιχεία ο 41χρονος θεωρούνταν ένας από τους κορυφαίος γεροντολόγος της γενιάς του, με σημαντικές σπουδές ψυχολογίας και γεροντολογίας στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης – Γερμανία το 2003, με το οποίο μάλιστα κρατούσε συνεργασία μέχρι και σήμερα.

Κατά την παραμονή του μάλιστα εκεί ο ίδιος κατάφερε με την βοήθεια της Traute Odenwälder του Ινστιτούτου Γεροντολογίας στη Χαϊδελβέργη, να υλοποιήσουν την πρώτη επίδειξη μόδας στη Γερμανία, όπου τα μοντέλα είχαν περάσει κατά πολύ την 4η ηλικία. Η πρώτη επίδειξη στήθηκε σε ένα υπέροχο παλάτι της κι ήταν πραγματικά παραμυθένια, όπως και η αντίστοιχη της επόμενης χρονιάς, στο εντυπωσιακό Αμφιθέατρο του Πάρκου του Μάνχαϊμ.

Οι «Goldies»

Έχοντας στο πλευρό του την μητέρα του Τώνια Καμπανάρου ο 41χρονος εμπνευστής των “Goldies” απέδειξε πως η αγάπη του για την 4η ηλικία ήταν κάτι παραπάνω από μια επαγγελματική επιλογή. Για την συγκεκριμένη μάλιστα βραδιά ο ίδιος είχε δηλώσει “Πώς άραγε θα καταφέρουμε να αγαπήσουμε τον άλλον άνθρωπο πλάι μας, όταν δεν μπορούμε να αγαπήσουμε τον άλλον άνθρωπο μέσα μας; Αυτόν που γινόμαστε όσο μεγαλώνουμε…”

Ήταν το πρώτο event στη χώρα όπου στο σύνολό του, μοντέλα άνω των 50 αλλά και με των 90 ετών ντύθηκαν με ρούχα επωνύμων σχεδιαστών υψηλής ραπτικής. Στο σόου έκλεψε την παράσταση το ηλικιωμένο μοντέλο το οποίο “περπάτησε” στην πασαρέλα καθισμένο σε αμαξίδιο.

Οι Goldies βασίζονται στο διεθνές κίνημα του Advanced Style και υποστηρίζουν την παγκόσμια προσπάθεια να ενδυναμωθεί ο κοινωνικός ρόλος της χρυσής ηλικίας και να δοθεί μια καινούργια προοπτική για μια καινούργια ζωή, μέσω της μόδας κάτι που υποστήριζε έντονα και Δημήτρης Καμπανάρος.

«Το ντύσιμο και το προσωπικό στυλ παραμένει ακόμα και στην 3η και 4η ηλικία το πιο έντονο μέσο έκφρασης της προσωπικότητας κάθε γυναίκας. Η γοητεία μιας γυναίκας δεν εξαρτάται από την ηλικία της, αλλά από την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία της».

Η δήλωση του Δημάρχου Διονύσου

Ο δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης δήλωσε: «Με ανείπωτη θλίψη πληροφορήθηκα πριν από λίγο την τραγική είδηση του θανάτου του συμπολίτη μας Δ.Κ., ο οποίος υπήρξε ιδιοκτήτης της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Νέα Θάλπη». Δυστυχώς, ο αποβιώσας αφαίρεσε τη δική του ζωή, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, ενώ όπως όλοι γνωρίζουμε, πριν από λίγες ημέρες δημοσιοποιήθηκε το γεγονός ότι βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 μία φιλοξενούμενη και δύο υπάλληλοι της Μονάδας που διατηρούσε.

Ο Δ.Κ. υπήρξε ένα εξέχον μέλος της κοινωνίας του Δήμου Διονύσου, άριστος επιχειρηματίας και διαπρεπής επιστήμονας, ιδιαίτερα αγαπητός από την τοπική μας κοινωνία. Θέλω να πω ότι είμαι συγκλονισμένος από την τραγική είδηση. Εκφράζω και εκ μέρους των συναδέλφων μου τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος και την αμέριστη στήριξή μας σε οτιδήποτε χρειαστούν. Καλό Παράδεισο να έχει…»

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024