
Κοροναϊός : Σε κατάσταση «ύψιστου συναγερμού» το Μείζον Μάντσεστερ
«Σήμερα το βράδυ, αφού ενημερώθηκα για τα δεδομένα που μόλις είδαμε, μπορώ να ανακοινώσω ότι το Μείζον Μάντσεστερ θα εισέλθει στο επίπεδο του ύψιστου συναγερμού» δήλωσε ο Τζόνσον σε συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας ότι οι νέοι περιορισμοί θα τεθούν σε ισχύ νωρίς την Παρασκευής
Ο βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, ανακοίνωσε ότι η κυβέρνησή του θα επιβάλει αυστηρότερους περιορισμούς κατά της εξάπλωσης του νέου κοροναϊού στο Μείζον Μάντσεστερ στη βόρεια Αγγλία, παρά τη μη επίτευξη συμφωνίας με τους ηγέτες σε αυτή την μητροπολιτική επαρχία για χρηματοδοτική υποστήριξη.
«Σήμερα το βράδυ, αφού ενημερώθηκα για τα δεδομένα που μόλις είδαμε, μπορώ να ανακοινώσω ότι το Μείζον Μάντσεστερ θα εισέλθει στο επίπεδο του ύψιστου συναγερμού» δήλωσε ο Τζόνσον σε συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας ότι οι νέοι περιορισμοί θα τεθούν σε ισχύ νωρίς την Παρασκευή.
Παράλληλα, ο αναπληρωτής ιατρικός σύμβουλος της Αγγλίας Τζόναθαν Βαν-Ταμ δήλωσε πως τα μέτρα κατά της πανδημίας στην Αγγλία ενδέχεται να πρέπει να αυστηροποιηθούν και ο αριθμός των θανάτων είναι πιθανό να αυξηθεί, καθώς το δεύτερο κύμα μολύνσεων από τον ιό στην Αγγλία επιταχύνεται.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αποταμίευση: Κάθε ένα ευρώ κινήτρου θα φέρει άνοδο του ΑΕΠ κατά δύο ευρώ σε βάθος πενταετίας
- Κρήτη: Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της 28χρονης που την παρέσυρε με το αυτοκίνητο ο σύζυγός της
- Ζωή Κωνσταντοπούλου: Στη Βουλή πέντε αιτήματα άρσης ασυλίας σε βάρος της – Ποιες υποθέσεις αφορούν
- Η Κούβα ξέμεινε από ντίζελ και μαζούτ – Η Αβάνα ζητά από τις ΗΠΑ να άρουν τον αποκλεισμό
- 22 ημέρες ασκητής: Όταν ο Μάθιου ΜακΚόναχι ξόρκισε τους δαίμονες του στο Περού
- Τα ερωτήματα Σπίρτζη για την ανάσυρση της υπόθεσης των υποκλοπών από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου



