Η Γουέστ Μπρομ ήρθε ισόπαλη 0-0 με τη Μπέρνλι το βράδυ της Δευτέρας (19/10) για την 5η αγωνιστική της Premier League.
Οι οπαδοί των «μπάκιζ» χρειάστηκαν να πληρώσουν 14,95 λίρες ώστε να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, με τον Σλάβεν Μπίλιτς να παίρνει θέση για αυτή την απόφαση.
Ο Κροάτης τεχνικός εμφανίστηκε επικριτικός σχετικά με τις αποφάσεις για έξτρα χρεώσεις στους φιλάθλους, προκειμένου να δουν τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας.
«Το ποδόσφαιρο δεν πρέπει να είναι δωρεάν, αλλά προσιτό. Το ποδόσφαιρο είναι το άθλημα για τις μάζες, ένα άθλημα εργατικής τάξης και πρέπει να είναι προσιτό σε όλους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 52χρονος προπονητής της Γουέστ Μπρομ.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Επιστροφή στις νίκες ο Άρης μετά από οκτώ αγωνιστικές, επικράτησε του Βόλου με 3-2 με ανατροπή στην ανατροπή και μπήκε δυναμικά στη μάχη της 5ης θέσης Στο -3 πλέον, από τον Λεβαδειακό οι κίτρινοι.