Σε επταήμερη καραντίνα για τον κοροναϊό τέθηκε η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν Μπριζίτ, καθώς ήρθε σε επαφή με κρούσμα Covid-19.
Η «Πρώτη Κυρία» της Γαλλίας είναι ασυμπτωματική.
«Η Μπριζίτ Μακρόν ήρθε σε επαφή την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου με άτομο που διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό σήμερα και παρουσιάζει συμπτώματα της ασθένειας. Σύμφωνα με τις οδηγίες των υγειονομικών Αρχών, θα παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό για 7 ημέρες. Η Μπριζίτ Μακρόν δεν έχει εμφανίσει κανένα σύμπτωμα» ανέφεραν πηγές της γαλλικής προεδρίας στα ΜΜΕ της χώρας.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών