Η εταιρεία «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» ανέλαβε και κατάφερε να φέρει σε πέρας το έργο σε 2 μήνες

Πριν από μερικούς μήνες η Κίνα εντυπωσίασε τον κόσμο όταν ανακοίνωσε την κατασκευή ολόκληρου νοσοκομείου για τον κοροναϊό μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Εκεί άλλωστε και πόροι υπάρχουν και ανθρώπινο δυναμικό για να καταφέρει να ολοκληρώσει ένα τέτοιο project.

Ωστόσο και στην Ελλάδα μπορούν να γίνουν μικρά θαύματα σαν κι αυτό με τις 50 κλίνες ΜΕΘ που εγκαινιάστηκαν το πρωί της Δευτέρας από τον πρωθυπουργό.

Οταν στις 30 Ιουλίου 2020 υπογραφόταν η σύμβαση στη Βουλή με τη ρητή δέσμευση ότι σε δύο μήνες θα παραδίδονταν οι κλίνες, κανείς δεν το πίστευε.

Να που τα εγκαίνια έγιναν και τα κρεβάτια που δώρισε η Ελληνική Βουλή είναι έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

Αυτό το θαύμα πιστώνεται πάντως εξ ολοκλήρου στην εταιρεία «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» και τον διευθύνοντα σύμβουλο, Θανάση Γιάνναρη. Πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα ο ίδιος γνωρίζει καλά πώς πρέπει να τηρούνται τα χρονοδιαγράμματα, ωστόσο, η δουλειά που έγινε με τις ΜΕΘ ήταν εντυπωσιακή.

Πλέον οι αρμόδιοι οφείλουν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια που γίνεται στο «Σωτηρία» και να στελεχώσουν τη νέα μονάδα. Διότι καλές οι κλίνες, άριστοι και αυτοί που τις έφτιαξαν σε χρόνο ρεκόρ, αν δεν υπάρχουν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό δεν θα λειτουργήσουν ποτέ.

Ποιος είναι ο Θ. Γιάνναρης

Ο Θ. Γιάνναρης που ανέλαβε να φέρει σε πέρας το έργο γεννήθηκε στο Χατζή Μεσσηνίας το 1966. Είναι Πολιτικός Μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Έχει πολυετή εμπειρία σε έργα δημοσίου και ιδιωτικού τομέα όπως το Ολυμπιακό χωριό, το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΦΙΞ), το κτίριο του ΕΒΕΑ κλπ. Η ΚτΥπ η οποία προήλθε από τη συγχώνευση των εταιρειών «Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων Α.Ε», τη «ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε» και τη «ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε», αποτελεί τον ενιαίο κατασκευαστικό φορέα του ελληνικού κράτους, για όλες τις δημόσιες κτιριακές υποδομές (νοσοκομεία, σχολεία, δικαστήρια, σωφρονιστικά καταστήματα κ.α.)

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr