Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναζητάς το πιο οικονομικό πρόγραμμα για το ηλεκτρικό σου ρεύμα;

Αναζητάς το πιο οικονομικό πρόγραμμα για το ηλεκτρικό σου ρεύμα;

Τώρα έχεις την Volton. Γιατί είναι πιο έξυπνο να έχεις ακριβώς αυτό που ταιριάζει σε εσένα

Ο καθένας μας είναι διαφορετικός, με ξεχωριστή προσωπικότητα, διαφορετική καθημερινότητα και ανάγκες. Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι έτσι διαφορετικό μπορεί να είναι και το πρόγραμμα για το ηλεκτρικό σου ρεύμα; Γιατί τώρα η Volton, ως ελληνική εταιρία που ξέρει και αναγνωρίζει τις ολοένα αυξανόμενες ενεργειακές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σου προσφέρει την ελευθερία, την ευελιξία και την ποικιλία που χρειάζεσαι για να επιλέξεις εσύ το πρόγραμμα που ταιριάζει ακριβώς σε εσένα.

Θέλεις να έχεις όλο το χρόνο σταθερά χαμηλότερη τιμή από τη νυχτερινή χρέωση και με έκπτωση συνέπειας 30% από τον πρώτο λογαριασμό; Τότε κάνε δικό σου το πρόγραμμα Volton Unique Flexi.

Προτιμάς να έχεις όλο το χρόνο σταθερή τιμή, χωρίς ετήσια συνδρομή και δώρο τα πάγια 2 μηνών; Τότε το δικό σου πρόγραμμα είναι το Volton Unique Flat.

Αν όμως επιλέγεις να διατηρήσεις την ελευθερία σου με αληθινά χαμηλές χρεώσεις, χωρίς καμία χρονική δέσμευση και σταθερή τιμή όλο το χρονο, απαλλαγμένο από οποιαδήποτε αναπροσαρμογή χρέωσης, τότε ξεκάθαρα είσαι Volton Unique Free.

Και επειδή η Volton αφουγκράζεται τις πολλαπλές ανάγκες ενός νοικοκυριού, προσφέρει με το πρόγραμμα Volton Gas Home DUAL 30% έκπτωση συνέπειας στο φυσικό αέριο για 2 ολόκληρα χρόνια, για όλους εκείνους που συνδυάζουν ηλεκτρική ενέργεια και φυσικό αέριο.

Επιπλέον, δώρο με κάθε πρόγραμμα Volton Unique  το πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης «Volton Health Care» αξίας 100€ για 12 μήνες.

Γιατί μπορείς να αλλάξεις σήμερα την σχέση σου με το ηλεκτρικό ρεύμα. Βρες κι εσύ τι τύπος Volton είσαι εδώ και άρχισε επιτέλους να χαμογελάς κάθε φορά που θα λαμβάνεις τον λογαριασμό του ρεύματός σου.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024