Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τοροσίδης σε Φορτούνη : «Εσύ δεν είσαι ποτέ οφσάιντ. Ένα μέτρο πίσω είσαι…»

Τοροσίδης σε Φορτούνη : «Εσύ δεν είσαι ποτέ οφσάιντ. Ένα μέτρο πίσω είσαι…»

Η σιγουριά του Βασίλη Τοροσίδη για την λανθασμένη υπόδειξη του βοηθού Μαυρουδή στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού και ο διάλογος του τεχνικού διευθυντή των Πειραιωτών με τον διεθνή μεσοεπιθετικό των Ερυθρόλευκων.

Η λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ του βοηθού, Δημήτρη Μαυρουδή, στο πρώτο γκολ του Ελ Αραμπί στο χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη, προκάλεσε την οργή των ανθρώπων που βρισκόντουσαν στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα από το «to10.gr», ο βοηθός μάλιστα δεν είχε καμία αμφιβολία ότι ο Κώστας Φορτούνης στην αρχή της φάσης είναι οφσάιντ και ως εκ τούτου το γκολ του Μαροκινού επιθετικού θα έπρεπε να ακυρωθεί. Γι’ αυτό και σήκωσε αμέσως το σημαιάκι.

«Γιατί οφσάιντ;», ακούγεται να ρωτάει ο Κώστας Φορτούνης τον βοηθό, στα highlights του αγώνα, με τον Μαυρουδή να του απαντάει: «Γιατί είσαι πιο μπροστά εσύ…». Την ίδια ώρα στον πάγκο του Ολυμπιακού όλοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έχει συμβεί.

Ποιον έχει υποδείξει οφσάιντ ο βοηθός. Στην παρακάμερα του παιχνιδιού που δημοσίευσε το απόγευμα της Κυριακής το Olympiacos TV έχει καταγραφεί ο αναβρασμός που επικρατεί στον πάγκο του Ολυμπιακού, μετά την υπόδειξη οφσάιντ, αλλά και ο διάλογος ανάμεσα στον Βασίλη Τοροσίδη και τον Κώστα Φορτούνη.

Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού ακούγεται να λέει αρχικά στους αναπληρωματικούς και στους υπόλοιπους που ήταν στον πάγκο των Πειραιωτών: «Όχι, ο Κώστας δεν είναι με τίποτα οφσάιντ» και στη συνέχεια συνομιλεί με τον Φορτούνη. «Κώστα, εσύ δεν είσαι ποτέ. Ένα μέτρο πίσω είσαι», δείχνοντας βέβαιος για την λανθασμένη υπόδειξη του βοηθού.

Η τραγική απόφαση του βοηθού προκάλεσε την οργή των Ερυθρόλευκων, που απορούσαν πως  γίνεται ο Μαυρουδής να δίνει οφσάιντ στη συγκεκριμένη φάση. Μετά τη χρήση του VAR το γκολ μέτρησε κανονικά και ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τον Ελ Αραμπί.

Δείτε την παρακάμερα του Olympiacos TV (στο 03:00 το στιγμιότυπο).

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024