Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρώτη η Ομόνοια

Πρώτη η Ομόνοια

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League κέρδισε εκτός έδρας με 2-1 τον Εθνικό Άχνας για την 7η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος.

Λίγες ημέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας για τους ομίλους του Europa League, η Ομόνοια επικράτησε με 2-1 του Εθνικού στο Δασάκι για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος φτάνοντας τους 14 και ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 πριν συμπληρωθεί μισής ώρας αγώνας χάρη στα γκολ των Μποτεάκ (14΄) και Ντούρις (27΄). Στην επανάληψη ωστόσο άλλαξαν τα πράγματα με τον Εθνικό να κερδίζει πέναλτι και τον Λανγκ να δέχεται απευθείας κόκκινη στο 64.

Ο Ζάκπα ήταν εύστοχος και ο Εθνικός προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο γκολ πιέζοντας ανά διαστήματα τους πράσινους μέχρι το 90΄ και χάνοντας ευκαιρίες.

Το 1-2 ωστόσο δεν άλλαξε με τους «πράσινους» φεύγουν από το Δασάκι μ’ ένα πολύτιμο τρίποντο και να σκέφτονται τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ από σήμερα το βράδυ.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Στρατηλάτης, Περατικός (47΄Κονέ) Παπαγεωργίου, Χαραλάμπους, Σάντος, Ντολεζάλ (73΄Μ. Ηλία) Χουντούμπιακ (59΄Μιγκελίτο) Ζάκπα, Γκόρουπετς, Χριστοφή, Σάβιτς.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Λέτσιακς, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Λανγκ, Σεχού, Γκόμεθ (55΄Κούσουλος) Ασάντε (67΄Βίτορ) Μποτεάκ, Σενέ (61΄Τζιωνής) Ντούρις.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024