Ο Λεμπρόν Τζέιμς έκανε το καθήκον του και οδήγησε τους Λέικερς στον τίτλο κόντρα στους Χιτ.
Επιπλέον, κατέκτησε το βραβείο του MVP των τελικών τέταρτη φορά στην καριέρα του, ενώ να σημειωθεί ότι ήδη έχει ξεκινήσει προπονήσεις για την επόμενη σεζόν.
Ο «Βασιλιάς»… ανάγκασε τους ανθρώπους της Λίγκας να δημιουργήσουν ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Λεμπρόν και περιλαμβάνει τις καλύτερες στιγμές του από τα φετινά πλέι-οφ.
Κατά τη διάρκεια αυτών ο Τζέιμς είχε 27,6 πόντους, 10,8 ριμπάουντ και 8,8 ασίστ μέσο όρο σε 36 λεπτά συμμετοχής.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατέστρεψαν 160 καθίσματα και η ΠΑΕ τιμωρήθηκε με πρόστιμο, ενώ ο Παναθηναϊκός με ποινή έδρας για ρίψεις δυο κροτίδων και πέντε πυροτεχνημάτων. Υπάρχει λογική;