
Οι στάσεις εργασίας επηρεάζουν την άφιξη του Μπόλονι
Ο Λάζλο Μπόλονι θα έρθει στην Αθήνα την Κυριακή, αλλά η ώρα παραμένει ανοιχτή.
Κυριακή αλλά σε άγνωστη ώρα, αναμένεται η άφιξη του Λάζλο Μπόλονι στην Αθήνα. Ο λόγος που ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η πτήση με την οποία θα έρθει ο Ρουμάνος προπονητής, σχετίζεται με τις στάσεις εργασίας που έχουν εξαγγείλει οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας και η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.
Τα μέλη των δύο συνδικάτων δεν θα εργαστούν για 5 και 3 ώρες αντίστοιχα την Κυριακή. Κατά συνέπεια η AEGEAN και η Olympic Air αναγκάζονται να τροποποιήσουν την ώρα αναχώρησης σε 100 σκέλη πτήσεων εξωτερικού και 102 σκέλη πτήσεων εσωτερικού.
Ο αρχικός σχεδιασμός των ανθρώπων του Παναθηναϊκού προέβλεπε την άφιξη του Μπόλονι το μεσημέρι της Κυριακής. Όμως, επειδή οι στάσεις εργασίες είναι μεσημεριανές, πλέον το βράδυ της ίδιας μέρας φαντάζει ως το επικρατέστερο ενδεχόμενο.
Ωστόσο, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού εκτιμούν ότι ο Μπόλονι θα ταξιδέψει σίγουρα την Κυριακή, παρότι ίσως ταλαιπωρηθεί περισσότερο απ’ ότι θα συνέβαινε σε συνθήκες ομαλότητας. Άλλωστε, ο 67χρονος προπονητής δήλωσε την Παρασκευή ότι τη Δευτέρα θα προπονήσει για πρώτη φορά τους νέους ποδοσφαιριστές.
- Τεχνολογία: Πώς οι «έξυπνες» συσκευές μπορούν να γίνουν όπλα στα χέρια των κακοποιητών
- Έγραψε ιστορία με τη σέντρα του τελικού ο Λιονέλ Μέσι (pics)
- Κρεϊτσίκοβα – Σάκκαρη 2-0: Ήττα στον τελικό του Athens Open για τη Μαρία (vids)
- Τι έχει να πει ο Μπίλι Ζέιν για τα παραισθησιογόνα στο πλατό του Τιτανικού;
- Ισπανία ή Αργεντινή; Ο Ολυμπιακός ανέβασε βίντεο με τις προβλέψεις των παικτών για τον τελικό του Μουντιάλ
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε ΙΧ με έναν νεκρό στο Ωραιόκαστρο



