Τηλεφωνική επικοινωνία με τον αμερικανό ομόλογό του, Μάικ Πομπέο, είχε ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Σύμφωνα με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του υπουργείου Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Twitter, ο κ. Χριστοδουλίδης συζήτησε με τον αμερικανό αξιωματούχο τις τελευταίες προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας στην περίκλειστη πόλη των Βαρωσίων, τις συνεχιζόμενες παράνομες δραστηριότητές της στην Ανατολική Μεσογειο, καθώς και τα επόμενα βήματα στην ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας Κύπρου-ΗΠΑ.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.