Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός : Τέλος και επισήμως ο Τσάβι Ρόκα

Παναθηναϊκός : Τέλος και επισήμως ο Τσάβι Ρόκα

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής έλυσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό

Η τελευταία πράξη της παρουσίας του Τσάβι Ρόκα στον Παναθηναϊκό παίχτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (16/10)… Η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Καταλανό, τελειώνοντας και τυπικά τη σύντομη περίοδο της εργασίας του στο «Καλαφάτης».

Πρόκειται για μία απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του «10», το οποίο είχε αποκαλύψει το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης ότι ο Αλαφούζος έλαβε την απόφαση να απομακρύνει τον Ροκα και ήταν θέμα χρόνου το «διαζύγιο»

Εδώ και μέρες, ο Ρόκα δεν συμμετείχε στη λήψη των αποφάσεων και δεν εξασκούσε τις αρμοδιότητες του τεχνικού διευθυντή. Έμαθε από τις ιστοσελίδες τη μεταγραφή του Μαουρίσιο, την απόλυση του Ντάνι Πογιάτος και την προφορική συμφωνία με τον Λάζλο Μπόλονι.

Ο Ρόκα πηγαινοερχόταν καθημερινά στο Κορωπί, αλλά δεν είχε αντικείμενο και απλώς περίμενε το … μοιραίο. Ή μάλλον τη συμφωνία για την αποζημίωση που θα πάρει, αφού αυτός ήταν ο λόγος που φεύγει μερικές μέρες μετά τον Πογιάτος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον κ. Τσάβι Ρόκα, έως σήμερα τεχνικό διευθυντή της ομάδας. Η διοίκηση της ΠΑΕ εύχεται στον απερχόμενο τεχνικό διευθυντή ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024