Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγωνία υπουργών πριν από το... πέναλτι

Αγωνία υπουργών πριν από το… πέναλτι

Ανησυχούν πολλά στελέχη της κυβέρνησης με τον επικείμενο ανασχηματισμό

Η αγωνία των υπουργών πριν από τον ανασχηματισμό

Όπως σας είχα ενημερώσει προσφάτως, ο ανασχηματισμός έχει πάει πίσω εξαιτίας της κλιμάκωσης των τουρκικών προκλήσεων, αλλά και της κρίσης του κορωνοϊού. Όπως με ενημερώνουν αρμοδίως, στο Μέγαρο Μαξίμου επικρατεί αναβρασμός γιατί η υπόθεση «Τουρκία» είναι στην πρώτη γραμμή και δεν υπάρχει τώρα χώρος για ανασχηματισμό.

Ωστόσο, όταν αυτός γίνει θα είναι σαρωτικός, όχι μόνο σε επίπεδο υπουργών αλλά και υφυπουργών. «Δεν πάει άλλο με ορισμένους που είναι είτε βαρίδια είτε αόρατοι», έλεγε κάποιος ανώτατος κυβερνητικός αξιωματούχος πρόσφατα. Λένε συγκεκριμένα ότι αυτή τη φορά θα αξιοποιηθούν μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας (αντί τεχνοκρατών), ενώ οι γυναίκες της ΝΔ δεν ξεχνούν μια παλαιότερη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θα τοποθετήσει περισσότερες γυναίκες στο κυβερνητικό σχήμα.

Τα ακούνε όλα αυτά συγκεκριμένα στελέχη της κυβέρνηση κι ετοιμάζουν… βαλίτσες. Είναι κάποιοι μάλιστα που κάνουν απέλπιδα προσπάθεια να δείξουν ότι έχουν παράξει έργο, μπας και διασωθούν την τελευταία στιγμή. «Δείτε ποιοι κάνουν δηλώσεις ή βγάζουν δελτία τύπου για συναντήσεις ή μεγαλεπήβολα σχέδια που είχαν ένα χρόνο στα συρτάρια και θα καταλάβετε τους απελπισμένους», μου έλεγε βουλευτής της συμπολίτευσης. Ανέφερε δε το παράδειγμα υφυπουργού (δεν είπε αν είναι άνδρας ή γυναίκα) που εδώ και 15 μήνες ήταν… silver alert, όπως μου είπε, και ξαφνικά χθες έκανε βαρυσήμαντη ανακοίνωση.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024