Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κουρτουά : Μέσι και Ρονάλντο είναι από άλλον πλανήτη

Κουρτουά : Μέσι και Ρονάλντο είναι από άλλον πλανήτη

Δεν συγκρίνονται με κανέναν Ρονάλντο και Μέσι σύμφωνα με τον Τμπό Κουρτουά

Ο Βέλγος διεθνής τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κορτουά, τόνισε ότι είναι αδύνατο να συγκρίνει κανείς τον Λιονέλ Μέσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σύμφωνα με τον έμπειρο γκολκίπερ λοιπόν, πρόκειται για δύο παίκτες «από έναν άλλο κόσμο» και «περισσότερο από το να χάνουμε χρόνο με στείρες συζητήσεις για το ποιος είναι το καλύτερος, πρέπει να απολαύσουμε τα θαύματα που κάνουν στο γήπεδο».

«Για εμένα είναι αδύνατον να τους συγκρίνω, είναι και οι δύο από έναν άλλο κόσμο. Ο Κριστιάνο είναι πιο αθλητικός, με τη δύναμη και την ταχύτητά του και έχει αυτό το δώρο να σημειώνει γκολ. Ο Μέσι έχει περισσότερο ταλέντο και μία ντρίμπλα που δεν περιμένεις, αφήνοντας τέσσερις παίκτες πίσω στα δύο μέτρα. Δεν είναι δυνατόν να τους συγκρίνουμε, πρέπει να τους εκτιμήσουμε», είπε ο 28χρονος Βέλγος, μιλώντας στο ραδιόφωνο Cadena SER.
«Είμαι υπερήφανος που έχω κερδίσει παιχνίδια εναντίον τους και έσωσα πολλά από τα σουτ τους», πρόσθεσε ο Κουρτουά, ο οποίος δηλώνει χαρούμενος επειδή ο Μέσι δεν έφυγε από την Μπαρτσελόνα: «Το ισπανικό πρωτάθλημα είναι το καλύτερο στον κόσμο και θέλουμε να έχουμε τους καλύτερους εδώ».

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024