Θεσσαλονίκη : 15 χρόνια κάθειρξη για τον ψυκτικό που σκότωσε την πελάτισσά του
Ο ψυκτικός σκότωσε την 65χρονη πελάτισσά του μετά από καβγά για την συντήρηση του κλιματιστικού της
Σε 15ετή κάθειρξη καταδικάστηκε ο νεαρός ψυκτικός που σκότωσε με σφυρί την 63χρονη πελάτισσά του στην Καλαμαριά, πέρσι τον Ιούνιο, όταν ξέσπασε καβγάς για τη συντήρηση του κλιματιστικού της.
Του αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό
Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ομόφωνα ένοχο για τη δολοφονία, αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό του «σύννομου βίου», ενώ αποφάσισε να επιστρέψει στη φυλακή για την έκτιση της ποινής. Προηγουμένως ο εισαγγελέας είχε ζητήσει την ενοχή του απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς της υπεράσπισης για αναγνώριση μειωμένου καταλογισμού ή της ελαφρυντικής περίστασης του βρασμού ψυχικής ορμής.
Στην απολογία του ο 31 ετών δράστης είπε ότι θύμωσε όταν η 63χρονη έβρισε τη μητέρα του, επειδή προηγουμένως εκείνος αρνήθηκε να προβεί σε πρόσθετες εργασίες στο κλιματιστικό.
Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΒΗΜΑ στην Ιστορία: Έρχεται αυτή την Κυριακή και είναι αφιερωμένο στον Ελευθέριο Βενιζέλο
- Ηλεκτρονικές αποδείξεις: Ποιοι κινδυνεύουν με έξτρα φόρο 22%
- ΒΗΜΑ: Έρχεται την Κυριακή με τον Γ’ τόμο του Ετυμολογικού Λεξικού της Νέας Ελληνικής Γλώσσας του Γ. Μπαμπινιώτη
- Σεισμός στην Ήπειρο – Περισσότερα από 140 κτίρια έχουν υποστεί ζημιές – Σε εξέλιξη οι έλεγχοι
- Σάρα Τοσκάνο: Η σύζυγος του Λάμπρου Φισφή χορεύει oriental στο νέο επεισόδιο του Έχω Παιδιά (εικόνες)
- Τραμπ: Δεν θα σας πω τα σχέδιά μου, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος με τον νέο ηγέτη του Ιράν

