Προπύλαια: Καταγγελίες για προσπάθεια παρεμπόδισης της συγκέντρωσης – Παρέμβαση του ΚΚΕ στον υφυπ. ΠΡΟΠΟ
Για προσπάθεια παρεμπόδισης της συγκέντρωσης στο πλαίσιο της απεργίας της ΑΔΕΔΥ και για επιχείρηση τρομοκράτησης των διαδηλωτών - κυρίως των μαθητών, κατηγορούν την αστυνομία οι διαδηλωτές.
Για προσπάθεια παρεμπόδισης της συγκέντρωσης στο πλαίσιο της απεργίας της ΑΔΕΔΥ και για επιχείρηση τρομοκράτησης των διαδηλωτών – κυρίως των μαθητών, κατηγορούν την αστυνομία οι διαδηλωτές.
Όπως καταγγέλθηκε, από το βήμα της συγκέντρωσης που πραγματοποίησαν νωρίτερα στα Προπύλαια, μαθητές, φοιτητές και εργαζόμενοι στο δημόσιο, εκτός από το ότι είχε κλείσει το μετρό στο «Πανεπιστήμιο», αστυνομικές δυνάμεις είχαν μπλοκάρει τους δρόμους γύρω από τα Προπύλαια, ενώ η αστυνομία επιχειρούσε και σωματικούς ελέγχους και ελέγχους σε τσάντες μαθητών.
Με τηλεφωνική παρέμβαση στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, εξέφρασε την διαμαρτυρία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, ζητώντας να σταματήσουν οι αστυνομικοί έλεγχοι σε μαθητές στο κέντρο της Αθήνας. Παράλληλα ζήτησε να ανοίξει ο σταθμός του Μετρό, στα Προπύλαια.
- Οι γυναίκες τρελαίνονται με το gay, τηλεοπτικό ρομάντζο «Heated Rivalry» – Τι σημαίνει αυτό για τους άνδρες;
- Εθνική Ανδρών πόλο: Πότε είναι ο μικρός τελικός για το χάλκινο μετάλλιο
- Ρόδος: Τι υποστήριζε ο 49χρονος για τον θάνατο του ξενοδόχου – Είχε σκηνοθετήσει τη δολοφονία να δείχνει τροχαίο
- Τροχαία: Πότε θα σταλούν οι πρώτες κλήσεις από τις «έξυπνες» κάμερες σε κεντρικές λεωφόρους της Αττικής
- Κραν Μοντανά: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα πρώτα λεπτά της φονικής πυρκαγιάς
- Η Αμερική του Τραμπ: Νέα πολιτική της ICE επιτρέπει στους πράκτορες να μπαίνουν σε σπίτια χωρίς ένταλμα