Νέο σοκ στην Κρήτη : Κλείδωσε το σπίτι, τακτοποίησε τα κλειδιά και… κρεμάστηκε
Συγκλονίζει η νέα αυτοκτονία στην Κρήτη, αυτήν τη φορά 57χρονης γυναίκας που απαγχονίστηκε και το άψυχο κορμί της βρήκε ο γιος της.
Συγκλονίζει η νέα αυτοκτονία στην Κρήτη, αυτήν τη φορά 57χρονης γυναίκας που απαγχονίστηκε και το άψυχο κορμί της βρήκε ο γιος της.
Σε αποθήκη
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε χωριό του Νομού Ηρακλείου και πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα, που είχε χάσει τον άντρα της, εντοπίστηκε σε αποθήκη δίπλα στο σπίτι της.
Η ίδια μάλιστα πριν την αυτοχειρία, φέρεται να κλείδωσε το σπίτι της, να τοποθέτησε τα κλειδιά σε βαρέλι που υπήρχε στον χώρο και στη συνέχεια πήρε σκάλα ανέβηκε και κρεμάστηκε.
Οι λόγοι για τους οποίους η γυναίκα έδωσε τέλος στη ζωή της παραμένουν άγνωστοι.
Πριν λίγες μέρες…
Λίγες ημέρες πριν, τέλος στη ζωή του είχε δώσει ηλικιωμένος στο Ηράκλειο, ο οποίος είχε εντοπιστεί απαγχονισμένος σε πιλοτή πολυκατοικίας.
Πηγή: cretalive.gr
- Νέο άλμπουμ, παλιοί λογαριασμοί και ένα μεγάλο ερώτημα: Τι σκεφτόμαστε σήμερα όταν ακούμε τον Morrissey;
- Φουλ για πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός, έπεσε ο Παναθηναϊκός – Οι πιθανότητες για τη regular season της Euroleague (pic)
- Συρία: Νέα κλιμάκωση – Η συμφωνία με τη Δαμασκό «δεν ισχύει πλέον» δηλώνουν οι Σύροι Κούρδοι
- Αναθεώρηση όρων δόμησης στο Λουτράκι
- Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Φαραντούρης και με τη «βούλα» της Επιτροπής Δεοντολογίας
- Σε επιφυλακή ο Δήμος Αθηναίων για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων

