Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι έτοιμος για μεγάλη «μάχη»
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη «παγίδα» αυτήν τη στιγμή για τον Ολυμπιακό και ο Μαρτίνς ζητά συνεχώς στο Ρέντη να αφοσιωθούν οι παίκτες του στο παιχνίδι πρωταθλήματος
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το απόγευμα του Σαββάτου τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη, λίγες μέρες πριν από τον πρώτο αγώνα με τη Μαρσέιγ, για την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
Αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να φανερώσει το βαθμό δυσκολίας που έχει για τους Ερυθρόλευκους η σαββατιάτικη αναμέτρηση με την ομάδα του Περιστερίου.
Οι πρωταθλητές καλούνται να ξεπεράσουν ένα δύσκολο εμπόδιο και είναι σίγουρο πως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καταλάβει καλά πως η αποστολή των Πειραιωτών δε θα είναι εύκολη.
Αν σε αυτά προσθέσουμε και την απουσία πολλών παικτών από του Ρέντη λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες, τότε έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα για τους λόγους που κάνουν πολύ δύσκολο για τον Ολυμπιακό το ματς του Σαββάτου.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Οπαδοί της Βαλένθια υποδέχθηκαν την αποστολή της ομάδας στο ξενοδοχείο όπου καταλύει – Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Πουέρτο που εμφανίστηκε με δεμένο πόδι.
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Πέδρο Μαρτίνεθ αποβλήθηκαν στο Game 3 του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια σε μια κόντρα που έχει ξεκινήσει πριν τη σειρά – Γιατί «βράζουν» οι δύο προπονητές.
Οργή σε Μόναχο και γερμανικά ΜΜΕ για τις αποφάσεις του Πορτογάλου διαιτητή, Ζοάο Πινιέιρο στο 1-1 με την Παρί Σεν Ζερμέν – Στο επίκεντρο οι φάσεις με Νούνο Μέντες και Ζοάο Νέβες, σκληρές δηλώσεις από τη διοίκηση και τον Κομπανί