Πολλοί από τους παίκτες του Ολυμπιακού έχουν αυτές τις μέρες τις υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες με τους περισσότερους να είναι και στη βασική ενδεκάδα των αντιπροσωπευτικών τους συγκροτημάτων.
Ένας από αυτούς είναι και ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ ο οποίος είναι στην αρχική ενδεκάδα της Εθνικής Τυνησίας στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Νιγηρία.
Σημειώνεται ότι στην ίδια φιλική αναμέτρηση θα αγωνιστεί ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που ανήκει στους «ερυθρόλευκους». Πρόκειται για τον Γιασίν Μεριά ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό αλλά έχει παραχωρηθεί ως δανεικός στη Ρίζεσπορ.
Ο Ντρέγκερ είχε αποκτηθεί κοντά στο τέλος της φετινής μεταγραφικής περιόδου και προορίζεται για εναλλακτική λύση του Ραφίνια στο δεξί άκρο της άμυνας.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.