Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φωτιές σε ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ άναψε η πρόταση Μητσοτάκη στη Διαμαντοπούλου για ΓΓ του ΟΟΣΑ

Φωτιές σε ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ άναψε η πρόταση Μητσοτάκη στη Διαμαντοπούλου για ΓΓ του ΟΟΣΑ

Το αινιγματικό και αιχμηρό σχόλιο Λοβέρδου, οι ευχές του Χρηστίδη στη Διαμαντοπούλου, η σφήνα του ΣΥΡΙΖΑ και οι διευκρινίσεις που ζητάει από τη Γεννηματά για την de facto συγκυβέρνηση και το καυστικό σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη για το Ραγκούση και τη συμπόρευσή του με την Διαμαντοπούλου στην «Ώρα αποφάσεων» μετά την αποχώρησή τους από το ΠΑΣΟΚ. Τι απαντά η Διαμαντοπούλου

Αναταράξεις στο ΚΙΝΑΛ προκαλεί η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να προτείνει την Άννα Διαμαντοπούλου για τη θέση του γενικού γραμματέα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ).

Αινιγματικό και αιχμηρό σχόλιο

Σε μια αινιγματική δήλωση και ταυτόχρονα αιχμηρό σχόλιο προχώρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Αντρέας Λοβέρδος που αναρωτήθηκε για το αν τελικά το ΚΙΝΑΛ συγκυβερνά με τη ΝΔ χωρίς να το ξέρει. Ωστόσο ενδιαφέρον έχει η παρέμβαση του Παύλου Χρηστίδη εκ μέρους της Χαριλάου Τρικούπη η οποία εμφανίζεται να βρίσκεται στον αντίποδα της τοποθέτησης Λοβέρδου.

«Η Άννα προτείνεται από τον Κυριάκο για ΓΓ του Ο.Ο.Σ.Α. Τελικά συγκυβερνάμε με τη ΝΔ αλλά με ευθύνη κάποιων δεν το ξέρουμε» έγραψε στα social media ο κ. Λοβέρδος.

Καλή επιτυχία Άννα…

Ωστόσο η τοποθέτηση του εκπροσώπου Τύπου του ΚΙΝΑΛ που ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Άννα Διαμαντοπούλου επί της ουσίας αποτελεί άδειασμα του κ. Λοβέρδου.

Να διευκρινίσει η Φώφη

Στο ζήτημα πάντως μπήκε σφήνα και ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος επιχειρεί να ρίξει αλάτι στις πληγές του ΚΙΝΑΛ.

«Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής με σημερινή του δήλωση, αναρωτιέται αν το κόμμα του συγκυβερνά με τη Ν.Δ. και «με ευθύνη κάποιων δεν το ξέρουμε». Αναμένουμε με ενδιαφέρον, η έχουσα την ευθύνη να διευκρινίσει. Υπάρχει πράγματι υπόγεια συνεννόηση με τον κ. Μητσοτάκη; Υπάρχει de facto συγκυβέρνηση του ΚΙΝΑΛ με τη Δεξιά;» σχολίασε η Κουμουνδούρου.

Ρωτήστε το Ραγκούση

Πηγές πάντως της Χαριλάου Τρικούπη σχολιάζοντας την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ περί de facto συγκυβέρνησης με τη Δεξιά, παρέπεμπαν με ειρωνική διάθεση στο νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Ραγκούση και στην πολιτική κίνηση «Ώρα αποφάσεων» στην οποία ηγούνταν μαζί με την Άννα Διαμαντοπούλου και το Γιώργο Φλωρίδη, όταν οι τρεις τους είχαν αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ.

Η Ελλάδα διεκδικεί την ηγεσία του ΟΟΣΑ απαντά η Διαμαντοπούλου

Από τη μεριά της πάντως η Άννα Διαμαντοπούλου τόνισε ότι η απόφαση του πρωθυπουργού να την προτείνει στη θέση της Γενικής Γραμματέως του ΟΟΣΑ είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη και υπογράμμισε:

«Η Ελλάδα διεκδικεί την ηγεσία του ΟΟΣΑ. Η χώρα μας μπορεί να γίνει συνδιαμορφωτής των εξελίξεων στους διεθνείς οργανισμούς. Αυτό ακριβώς θα διεκδικήσουμε».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024