Μαθαίνουμε πώς να φλερτάρουμε σωστά και ποια είναι τα  σημαντικότερα λάθη που κάνουμε στη γλώσσα του σώματος με τον Χρήστο Καρανίκα, τον ιδρυτή της ελληνικής ακαδημίας φλερτ, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε όταν φλερτάρουμε, σύμφωνα με τον κ. Καρανίκα, είναι οι νευρικές κινήσεις των χεριών. Σημαντικό ρόλο στο φλερτ παίζει η ομιλία, η οποία πρέπει να είναι σταθερή και σίγουρη, χωρίς μεγάλες παύσεις, γιατί κάτι τέτοιο προκαλεί ανία στον συνομιλητή μας.

Πρέπει να προσέχουμε να είμαστε ανέκφραστοι ή πολύ σοβαροί, καθώς η ενέργεια που μεταφέρουμε στον άλλον επηρεάζει τη μεταξύ μας σχέση.

Ακόμα, πρέπει να δίνουμε στην οπτική και στην απόσταση.

Όλα αυτά χρειάζονται εξάσκηση, ειδικά για έναν άνθρωπο που είναι ντροπαλός. «Είναι θέμα τριβής και εξάσκησης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καρανίκας.

Πώς θα καταλάβουμε ότι αρέσουμε

Όταν ο συνομιλητής μας μας κάνει ερωτήσεις, γελάει με αυτά που λέμε και ακούει πολύ προσεκτικά, τότε μάλλον του αρέσουμε. Ένα ακόμα ενδεικτικό σημάδι είναι το άγγιγμα και η αίσθηση της οικειότητας.

Ποια θέματα συζήτησης να αποφύγουμε στο πρώτο ραντεβού

Στο πρώτο ραντεβού καλό είναι να μιλάμε για τους πρώην ή για οτιδήποτε μίζερο και αρνητικό. Να αποφεύγουμε συζητήσεις για το στρατό, την πολιτική ή τη θρησκεία, αλλά και για τα κατορθώματά μας. «Πώς αισθάνεσαι για τον εαυτό σου φαίνεται και από την παρουσία σου», σχολίασε ο κ. Καρανίκας.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο :

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr