Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελάι Ροθ : Σε περιόδους τρόμου οι άνθρωποι θέλουν να φοβούνται

Ελάι Ροθ : Σε περιόδους τρόμου οι άνθρωποι θέλουν να φοβούνται

«Νομίζω ότι όλοι μας αντιμετωπίζουμε αυτήν την απώλεια ελέγχου και οι ταινίες τρόμου μας δίνουν πραγματικά ένα πλαίσιο για να το αντιμετωπίσουμε. Δίνουν ένα ασφαλές μέρος για διαφυγή» δηλώνει ο σκηνοθέτης των διάσημων ταινιών τρόπου «Hostel» και «Cabin Fever»

«Σε περιόδους τρόμου, οι άνθρωποι θέλουν να φοβούνται» λέει ο σκηνοθέτης Ελάι Ροθ (Eli Roth), ο οποίος έχει σκηνοθετήσει μεταξύ άλλων τις ταινίες «Cabin Fever» και «Hostel».

«Νομίζω ότι όλοι μας αντιμετωπίζουμε αυτήν την απώλεια ελέγχου και οι ταινίες τρόμου μας δίνουν πραγματικά ένα πλαίσιο για να το αντιμετωπίσουμε. Δίνουν ένα ασφαλές μέρος για διαφυγή. Εννοώ, ότι αμέσως είδα το Contagion. Νιώθεις καλά με το φόβο και στη συνέχεια τον αφήνεις να βγει από το σύστημά σου. Στην πραγματικότητα νιώθω καλύτερα μετά την παρακολούθηση μια ταινίας τρόμου», είπε ο σκηνοθέτης θέλοντας να ξορκίσει τα όσα συμβαίνουν την τρέχουσα χρονιά.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ μιλώντας για τη δεύτερη σεζόν της σειράς «History of Horror» ο σκηνοθέτης είπε:

«Θα μπορούσαμε να πάμε λίγο πιο βαθιά αυτή τη σεζόν. Να έχουμε παιδιά δολοφόνους… να πάμε στις μάγισσες και να μπούμε στο σώμα του τρόμου. Έχουμε ακόμα ένα ολόκληρο επεισόδιο με τέρατα. Μπαίνουμε στα σπίτια της κόλασης. Και έχουμε κι ένα που ονομάζεται «Nightmare Nine». Ήταν απλώς ταινίες που ήθελα να κάνω… Έτσι, είναι πραγματικά διασκεδαστικό».

‘Eli Roth’s #HistoryofHorror’ returned to the airwaves for a new season of storytelling last night and we are here to…

Δημοσιεύτηκε από Nerds That Geek στις Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020

Η λίστα των επισκεπτών της σεζόν 2 περιλαμβάνει τους σκηνοθέτες Jordan Peele (Get Out) και Ari Aster (Midsommar), καθώς και τον Quentin Tarantino.

Αναφορικά με το podcast που συνοδεύει την τηλεοπτική σειρά έχουν ληφθεί, μεταξύ άλλων, συνεντεύξεις από τον σκηνοθέτη Τζόελ Σουμάχερ και την ηθοποιό Μέγκαν Φοξ.

«Πήραμε συνέντευξη από τον Τζόελ για το επεισόδιο των βαμπίρ. Αγαπώ τόσο πολύ τον Τζόελ. Τον γνώρισα λίγο και τον λατρεύω, είναι τόσο γλυκός και αξιαγάπητος άνθρωπος. Μιλήσαμε δύο φορές και καταφέραμε να συνδυάσουμε και τις δύο αυτές συνεντεύξεις σε ένα podcast.

Υπάρχει επίσης μία καταπληκτική συνέντευξη με την Μέγκαν Φοξ, με την οποία μιλάμε για την ταινία «Το Κορμί της Τζένιφερ».

Ήταν ανοιχτό βιβλίο, τα είπε όλα, για το πώς η ταινία απορρίφθηκε στην αρχή και πώς με την πάροδο των χρόνων αγαπήθηκε από το κοινό», είπε ο σκηνοθέτης.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024