Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαρδαλιάς για συγκέντρωση στο Εφετείο: Είναι σχεδόν σίγουρο πως θα φέρει κρούσματα κοροναϊού

Χαρδαλιάς για συγκέντρωση στο Εφετείο: Είναι σχεδόν σίγουρο πως θα φέρει κρούσματα κοροναϊού

«Μία περίπτωση στην οποία μαζεύονται 20.000 άνθρωποι σε μία περιοχή είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα φέρει συγκεκριμένα κρούσματα, αλλά είμαστε εδώ για να τα αντιμετωπίσουμε» σχολίασε, ο Νίκος Χαρδαλιάς

Ανησυχία σε κυβέρνηση και ειδικούς προκάλεσε η συγκέντρωση των 20.000 και πλέον ατόμων την Τετάρτη έξω από το Εφετείο όπου ανακοινώθηκε η ιστορική απόφαση καταδίκης των χρυσαυγιτών

Με ανησύχησε η εικόνα, έχω τοποθετηθεί για τέτοιου είδους εκδηλώσεις» είπε για τη συγκέντρωση στο Εφετείο ο Νίκος Χαρδαλιάς,  ερωτηθείς σχετικά και πρόσθεσε ότι «αντιλαμβανόμενος την πρόθεση όλων όσων ήταν εκεί, σε κάθε περίπτωση, όμως, αισθάνομαι και από ότι μοιράζομαι με τους επιδημιολόγους, αυτό μπορεί να δημιουργήσει κάποια μικρή, μεγάλη έξαρση. Κάθε μεγάλος ή μικρός συγχρωτισμός δημιουργεί κινδύνους» είπε ο κ. Χαρδαλιάς.

«Μία περίπτωση στην οποία μαζεύονται 20.000 άνθρωποι σε μία περιοχή είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα φέρει συγκεκριμένα κρούσματα, αλλά είμαστε εδώ για να τα αντιμετωπίσουμε» σχολίασε.

«Η  συγκέντρωση αναμένεται να  δώσει πολλούς μεταδότες», συμπλήρωσε ο καθηγητής Κλινικής Ιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γκίκας Μαγιορκίνης και πρόσθεσε ότι «απευχόμαστε αυτό το σενάριο», καταλήγοντας ότι η ιχνηλάτιση θα δείξει τον ρυθμό μετάδοσης.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024