Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Λαγός : Αμετανόητος ο νεοναζί ευρωβουλευτής - Επιτίθεται στη Δικαιοσύνη, λίγο πριν την ανακοίνωση των ποινών

Γιάννης Λαγός : Αμετανόητος ο νεοναζί ευρωβουλευτής – Επιτίθεται στη Δικαιοσύνη, λίγο πριν την ανακοίνωση των ποινών

Σε λεονταρισμούς και πυρά κατά της ελληνικής Δικαιοσύνης και των δικαστών στη δίκη της Χρυσής Αυγής, καταφεύγει ο Γιάννης Λαγός,  σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, από τις... Βρυξέλλες όπου βρίσκεται, παρά το ότι έχει καταδικαστεί για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Σε λεονταρισμούς και πυρά κατά της ελληνικής Δικαιοσύνης και των δικαστών στη δίκη της Χρυσής Αυγής, καταφεύγει ο Γιάννης Λαγός,  σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, από τις… Βρυξέλλες όπου βρίσκεται, παρά το ότι έχει καταδικαστεί για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

«Δεν κάνουμε πίσω σε τίποτα από όλα όσα πιστεύουμε», δηλώνει ευθαρσώς ο νεοναζί ευρωβουλευτής, διανθίζοντας το μήνυμά του με προκλητικούς και καταγέλαστους ισχυρισμούς  όπως:

«Ζήσαμε το απόλυτο δικαστήριο του Βουνού» και «Είδαμε τον όχλο να τρομοκρατεί και να απαιτεί επί πίνακι το κεφάλι 67 αθώων κατηγορουμένων (!) σύμφωνα με μια ψευδέστατη δικογραφία και των οικογένειών τους. Όλοι αυτοί ζήτησαν αίμα αθώων ανθρώπων. Αυτή είναι η δημοκρατία στην Ελλάδα».

Φροντίζοντας να ενημερώσει ότι έχει «νομικό team», από ευρωπαϊκές χώρες, δήλωσε ότι θα προσφύγει κατά της απόφασης, «με όλες τις δυνατότητες που μου δίνει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η θεσμική θέση που έχω» ως ευρωβουλευτής.

Συμπλήρωσε πάντως (και μένει να το δούμε),  πως θα επιστρέψει οικειοθελώς στην Ελλάδα αν ζητηθεί η κράτησή του.

«Ακούγονται κάτι φήμες ότι δεν θα γυρίσω στην Ελλάδα και ότι θα προσπαθήσω να εξαφανιστώ. Δεν ήμουν ποτέ φυγόπονος, δεν έφυγα ποτέ από εκεί που με καλούσε το καθήκον» δήλωσε ο Γιάννης Λαγός και συμπλήρωσε: «Θα είμαι πίσω οικειοθελώς εφόσον ζητηθεί η κράτησή μου».

Ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Λαγός, δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει τη δίκη «αισχρή» και τους δικαστές «ανθρωπάκια που σέρνονται προκειμένου να αναρριχηθούν στα αξιώματα που θέλουν», για να καταλήξει στο:  «Δεν θα υποκύψουμε, αυτή είναι η δικαιοσύνη τους, τους τη χαρίζουμε».

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024