Άρχισε πριν από λίγο η συνεδρίαση του δικαστηρίου για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. «Μη με φωτογραφίζεις καραγκιόζη» είπε ο κατηγορούμενος Αθανάσιος Τσορβάς προς φωτορεπόρτερ εντός της δικαστικής αίθουσας.
Ο φωτορεπόρτερ του απάντησε ότι φωτογραφίζει μόνο τη σύνθεση του δικαστηρίου ενώ και ο δικηγόρος υπεράσπισης, Τάκης Μιχαλόλιας είπε ότι οι συνήγοροι δεν επιθυμούν να τους φωτογραφίζουν.
Το κεντρικό θέμα της 'Εκθεσης των Πανελλαδικών για τα ΕΠΑΛ επικεντρώθηκε στον αθλητισμό, και συγκεκριμένα στο μπάσκετ, αλλά ως φιλοσοφία ζωής, συνεργασίας
Πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές σήμερα στα ΕΠΑΛ με το μάθημα των Νέων Ελληνικών - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα