Προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Γιόακιμ Λεβ σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη φιλική αναμέτρηση και ισοπαλία (3-3) της Γερμανίας με την Τουρκία, στον αγώνα που διεξήχθη στην Κολωνία.
Συγκεκριμένα, ο γερμανός τεχνικός είπε:
«Είναι δύσκολο να κατηγορήσουμε την ομάδα, δεδομένου ότι οι παίκτες δεν έχουν παίξει ποτέ μαζί. Αλλά προηγηθήκαμε τρεις φορές και δε νικήσαμε. Είμαι απογοητευμένος και εκνευρισμένος. Θα φθάσουμε εκεί όπου θέλουμε, όταν όλοι οι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι».
Επιπλέον, για την εικόνα και το αποτέλεσμα της ομάδας μίλησε και ο αρχηγός της ομάδας, Γιούλιαν Ντράξλερ, τονίζοντας χαρακτηριστικά τα εξής:
«Βοηθήσαμε την Τουρκία να πετύχει γκολ. Το ίδιο έγινε και με την Ισπανία. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν καταφέραμε να νικήσουμε σε αυτόν τον αγώνα. Έχουμε σημειώσει τρία γκολ, αλλά φυσικά δεν είναι εύκολο όταν παίζουμε μαζί πρώτη φορά».
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην Premier League είναι η Λιντς μετά το 3-1 επί της ήδη υποβιβασμένης Μπέρνλι, χάρη στην οποία έφτασε στο +9 από την 18η Τότεναμ που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.