
ΑΕΚ: Μία αγωνιστική σε Μάνταλο – Εκτίει με ΠΑΟΚ
Τιμωρία μιας αγωνιστικής επιβλήθηκε στον Πέτρο Μάνταλο για την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε κόντρα στον Ατρόμητο. Εκτίει την ποινή του απέναντι στον ΠΑΟΚ
Εκτός από τον Λιβάι Γκαρσία, η ΑΕΚ «χάνει» και τον Πέτρο Μάνταλο.
Στον αρχηγό της ομάδας του Μάσιμο Καρέρα, επιβλήθηκε μια αγωνιστική τιμωρίας, για την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στο εκτός έδρας παιχνίδι της Ένωσης με τον Ατρόμητο.
Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ θα εκτίσει την ποινή του την πέμπτη αγωνιστική της Superleague, κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι των Δικεφάλων στο ΟΑΚΑ.
Τη φετινή σεζόν, ο 29χρονος παίκτης έχει αγωνιστεί σε τρία ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα με απολογισμό ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ έχει δώσει το «παρών» και σε δύο αγώνες προκριματικών για το Europa League.
- Άρης Betsson: Η συνάντηση με τον Τσους Μπουένο και η προοπτική της συμμετοχής στην Ευρωλίγκα
- Κρήτη: «Ζούσαμε με τον φόβο» λένε οι συγγενείς του 20χρονου – Οι απειλές και οι απόπειρες κατά του Νικήτα
- ΠΑΣΟΚ: Διεθνές ρεζίλι στο ποδαρικό της τουριστικής σεζόν – Κατέρρευσε σκάλα επιβίβασης στο αεροδρόμιο του Αράξου
- UFO στην Ελλάδα: Η κυβέρνηση Τραμπ δημοσίευσε βίντεο – Στο φως αρχεία του Πενταγώνου
- Εξακόσια άτομα αφέθηκαν στην ηδονή ενός δημόσιου φιλιού – «Μετά την πανδημία έμοιαζε απαγορευμένο»
- Νεκρός άνδρας που έπεσε από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου στου Ζωγράφου
