
Συνεδρίασε ο Φορέας της Επένδυσης του Ελληνικού
Συνεδρίασε ο Φορέας Επένδυσης του Ελληνικού, υπό την προεδρία του Δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννη Κωσταντάτου.
Πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Φορέα της Επένδυσης του Ελληνικού υπό την προεδρία του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, παρουσία των νέων μελών που αντικατέστησαν τους εκπροσώπους των δήμων Αλίμου και Γλυφάδας που αποχώρησαν. Στην συνεδρίαση συζητήθηκαν θέματα λειτουργίας του Φορέα και εκκίνησης των υπηρεσιών του.
Ο Φορέας συστάθηκε με απόφαση της Ελληνικής Πολιτείας το 2018 καθώς η λειτουργία του ήταν αναβλητική αίρεση για την Επενδυτική διαδικασία του Ελληνικού ενώ πριν από λίγο καιρό επιχορηγήθηκε με 300.000 ευρώ από την Ελληνική Πολιτεία προκειμένου να ξεκινήσει τις εργασίες του. Ο Φορέας είναι επιφορτισμένος στην ορθή διαχείριση όλων των κοινόχρηστων χώρων που θα προκύψουν στα στάδια υλοποίησης του Επενδυτικού σχεδίου στο πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού, στην Μαρίνα του Ελληνικού και στο παραλιακό μέτωπο του Αγίου Κοσμά, και θα δίνονται σταδιακά προς κοινή χρήση.
Σύντομα θα παρουσιαστεί το επιχειρησιακό πρόγραμμα του Φορέα καθώς και πρωτοβουλίες συνεργασίας και διαβούλευσης με φορείς και δήμους της Νότιας Αττικής αναφορικά με την διάχυση νέων τεχνολογιών και διαχείρισης του σύγχρονου αστικού περιβάλλοντος που θα προκύψει μέσα από την επένδυση στο Ελληνικό. Παράλληλα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης για τα οφέλη και τις επιπτώσεις της επένδυσης στο Ελληνικό, στους πολίτες της Αττικής.
Στο νέο διοικητικό συμβούλιο στις θέσεις των δημάρχων Αλίμου και Γλυφάδας, ορίστηκαν οι κ.κ. Γιάτσιος (πρόεδρος της Ε.Ε.Τ.Α.Α) και Σπυρίδων (Διευθύνων Σύμβουλος της της Ε.Ε.Τ.Α.Α) αντίστοιχα. Επίσης εκπρόσωπος της Ελληνικό Α.Ε ορίστηκε η κα. Βασιλάκη ενώ ο κ. Σωτηρόπουλος ορίστηκε εκπρόσωπος του Υπουργείου Εσωτερικών.
- Από τα «μας κυνηγούν» στα «δεν ήξερα» η Καρυστιανού: Τι ισχυρίστηκε για την αγορά ακινήτου μέσω πλειστηριασμού
- Μεσσηνία: Εντοπίστηκε μεγάλη φυτεία κάνναβης με 1.532 δενδρύλλια – Είχαν εγκαταστήσει 6 χιλιόμετρα λάστιχο ποτίσματος
- «Έβλεπα τον ομόλογό μου ζωντανά μπροστά μου», δικαιολογείται ο Ντόκος – Στην υβριδική επίθεση επιμένει το Μαξίμου
- Η άλλη πλευρά του Εμμανουήλ Καραλή: Η αγάπη για το κρασί, το δάνειο των γονιών και το ξεμάτιασμα
- Ο πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν αποτελεί το μεγαλύτερο πετρελαϊκό σοκ από το 1979 σε συνολικές απώλειες
- Εως και 5 ώρες αναμονής στα αεροδρόμια λόγω του νέου μέτρου αυτοματοποιημένων ελέγχων – Τι απαντά η Φον ντερ Λάιεν




