Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αισιόδοξοι οι δήμαρχοι για το έργο του Ελληνικού

Αισιόδοξοι οι δήμαρχοι για το έργο του Ελληνικού

Για την έναρξη των έργων στο Ελληνικό μίλησαν στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» οι δήμαρχοι των περιοχών που βρίσκεται το παλιό αεροδρόμιο. 

Για την έναρξη των έργων στο Ελληνικό μίλησαν στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» οι δήμαρχοι των περιοχών που βρίσκεται το παλιό αεροδρόμιο.

Οι δήμαρχοι των δήμων Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γλυφάδας και Αλίμου μίλησαν στο MEGA για την έναρξη των έργων στο χώρο του παλιού αεροδρομίου και εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για τη συνέχεια.

Αρχικά, ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου υπογράμμισε ότι όλοι περίμεναν χρόνια αυτή την ημέρα. «Αισθανόμαστε ότι αυτό είναι η αρχή για καλύτερες ημέρες στη συνέχεια» σημείωσε ο κ. Παπανικολάου, υποστηρίζοντας ότι κοινός στόχος όλων είναι η συνολική ανάπτυξη της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

«Είναι μια περίοδος με μεγάλες παρεμβάσεις αυτή που ακολουθεί, με πολλά εργοτάξια στην ευρύτερη περιοχή» πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος χαρακτήρισε ιστορική τη σημερινή μέρα για το δήμο, στο έδαφος του οποίου βρίσκεται το 90% της επένδυσης.

«Έπειτα από 80 χρόνια ενώνεται και πάλι η πόλη του Ελληνικού» υπογράμμισε ο κ. Κωνσταντάτος, σημειώνοντας ότι ο δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης μετά την ολοκλήρωση των έργων θα έχει 25.000 περισσότερους κατοίκους. «Θα έχουμε μια νέα πόλη μέσα στην πόλη μας» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, υπογράμμισε τη σημασία του πνεύμονα πρασίνου που θα δημιουργηθεί στην περιοχή με το πάρκο των 2.500 στρεμμάτων.

Τέλος, ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης σημείωσε ότι η επένδυση επιτέλους ξεκινά, «έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, αλλά είναι δημιουργικός γεμάτος με προσδοκίες», ενώ τόνισε πως είναι ώρα ευθύνης για όλους, προκειμένου οι δήμοι να δώσουν την προστιθέμενη αξία στην επένδυση και συνολικά στην περιοχή.

Υπογράμμισε ότι θα είναι αρκετά σημαντικές οι θέσεις εργασίες που θα δημιουργηθούν, τα έσοδα στους δήμους, αλλά και οι συμπράξεις που θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν με τη συνεργασία των δήμων και του επενδυτή.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024