
Νεκρός εντοπίστηκε 71χρονος αγνοούμενος υποβρύχιος αλιέας στη Χίο
Νεκρός εντοπίστηκε 71χρονος υποβρύχιος αλιέας το βράδυ της Τετάρτης στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Νάγος Καρδαμύλων Χίου.
Νεκρός εντοπίστηκε 71χρονος υποβρύχιος αλιέας το βράδυ της Τετάρτης στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Νάγος Καρδαμύλων Χίου.
Επιχείρηση εντοπισμού
Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας, η Λιμενική Αρχή Χίου ενημερώθηκε για περιστατικό αγνοούμενου 71χρονου ημεδαπού υποβρύχιου αλιέα, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Νάγος Καρδαμύλων Χίου.
Αμέσως δόθηκε εντολή και ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή, στην οποία συμμετείχαν δύο περιπολικά σκάφη και όχημα του Λιμενικού, σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και ιδιωτικό σκάφος.
Ο 71χρονος εντοπίστηκε από το ιδιωτικό και το περιπολικό σκάφος του Λιμενικού και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.
Νεκροψία – νεκροτομή
Ο άνδρας μεταφέρθηκε από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού στο λιμάνι της Χίου, και παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
- Δεξαμενόπλοιο χτυπήθηκε ανοιχτά του Ομάν – Πώς γίνεται η διέλευση από και προς το Ορμούζ
- Η FIFA έβγαλε ανακοίνωση 900 λέξεων για το σκάνδαλο Μπαλογκάν, χωρίς να εξηγεί τίποτα…
- LIVE: ΗΠΑ – Βέλγιο
- Οι ενδεκάδες του ΗΠΑ – Βέλγιο: Κανονικά βασικός ο Μπαλογκάν…
- Μακρόν – Συρία: Ο πρώην… τζιχαντιστής πρόεδρος αλ Σάρα χαιρετίζει τον «πολύ εποικοδομητικό» ρόλο της Γαλλίας
- «Κογκρέσο-ζόμπι» φοβούνται οι Ρεπουμπλικάνοι



