Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Hyundai i20 N 2021: Supermini σε τροχιά... supersize επιδόσεων

Hyundai i20 N 2021: Supermini σε τροχιά… supersize επιδόσεων

Η κορεατική φίρμα δίνει ένα πρώτο δείγμα γραφής από την επικείμενη νέα «hot» έκδοση του i20 η οποία φιλοδοξεί να αναπαραγάγει την επιτυχία του i30 Ν στην supermini κατηγορία.

H Hyundai προσφέρει μια πρώτη γεύση από την κορυφαία έκδοση του i20 η οποία, σύμφωνα με τις συστάσεις αλλά και το τεκμήριο αυτής της πρώτης επίσημης εμφάνισής του, θα προσφέρει ισχύ πέριξ των 200 ίππων, πιο σπορ χαρακτηριστικά και μια αναλόγως αιχμηρή αισθητική.

Βάσει αυτών των πρώτων teaser το i20 N διαθέτει έναν πιο επιθετικό μπροστινό προφυλακτήρα, μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, ανασχεδιασμένα κατώτερα πλευρικά τμήματα και μια ευεμεγέθη αεροτομή στο πίσω τμήμα, μένοντας πιστό στην εικόνα των δοκιμαστικών πρωτοτύπων που έχουν προηγηθεί αλλά και στην εικόνα του N Division.

Φωτογραφία: Automedia

Στο ίδιο πλαίσιο, το i20 N θα είναι διαθέσιμο στην γαλάζια απόχρωση που αποτελεί αποκλειστικά των Ν εκδόσεων ενώ σε ό,τι αφορά τις πιο «κρίσιμες» παραμέτρους θα διαθέτει μια διαφορετικής γεωμετρίας ανάρτηση, μεγαλύτερα μετατρόχια. Την εικόνα θα συμπληρώσουν οι τροχοί των 18 ιντσών και οι χορταστικές απολήξεις της εξάτμισης οι οποίες αναμένεται να εκπέμπουν έναν αναλόγως ευχάριστο όσο και επιβλητικό ήχο με το i30 N.

Φωτογραφία: Automedia

Ανάλογες σπορ παρεμβάσεις αναμένονται και στο εσωτερικό με κυρίαρχα τα σπορ καθίσματα και τιμόνι, τα πεντάλ αλουμινίου καθώς και μια σειρά από Ν σχεδιαστικές λεπτομέρειες που θα καθιστούν την έκδοση άμεσα αναγνωρίσιμη ως την κορυφαία του i20.

Σε επίπεδο κινητήρα, σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, το i20 N θα αξιοποιήσει μια μικρότερης ισχύος παραλλαγή του δίλιτρου κινητήρα που εφοδιάζει το i30 N η οποία αναμένεται να αποδίδει περί τους 200 ίππους.

Ο κινητήρας θα συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ενώ σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις με δεδομένο το σχετικά χαμηλό βάρος του i20 N η επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα αναμένεται να απαιτεί περίπου επτά δευτερόλεπτα ενώ η μέγιστη ταχύτητα θα διαμορφώνεται σε 225 χλμ./ώρα.

Η διάθεση του i20 N στην Ευρώπη  αναμένεται να ξεκινήσει από τις αρχές του 2021.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024