Δίκη Χρυσής Αυγής: «Ο φόβος δεν θα νικήσει», μόνο δικαίωση» – Χιλιάδες κόσμου έξω από το δικαστήριο
Με μηνύματα όπως «Ο φόβος δεν θα νικήσει», «Μόνο δικαίωση», «Ποτέ ξανά φασισμός» και «οι Ναζί στη Φυλακή» γέμισε ο δρόμος έξω από το Εφετείο, αλλά και η λεωφόρος Αλεξάνδρας, καθώς χιλιάδες κόσμου έχουν συγκεντρωθεί για την Δίκη της Χρυσής Αυγής.
Με μηνύματα όπως «Ο φόβος δεν θα νικήσει», «Μόνο δικαίωση», «Ποτέ ξανά φασισμός» και «οι Ναζί στη Φυλακή» γέμισε ο δρόμος έξω από το Εφετείο, αλλά και η λεωφόρος Αλεξάνδρας, καθώς χιλιάδες κόσμου έχουν συγκεντρωθεί για την Δίκη της Χρυσής Αυγής.

Την ώρα μάλιστα που το κεντρικό σύνθημα παραμένει το «Δεν είναι αθώοι, οι Ναζί στη φυλακή» κόσμος, πολιτικά κόμματα, σωματεία, συνδικαλιστικές ομοσπονδίες, συνδικάτα, αντιφασιστικές πρωτοβουλίες οργανώσεις της αριστεράς, φοιτητές, μαθητές καθώς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Εφετείο ενόψει της απόφασης για την δίκη της Χρυσής Αυγής.

Όπως φαίνεται και από την παρακάτω φωτογραφίες, η συγκέντρωση έχει γιγαντωθεί στην λεωφόρο Αλεξάνδρας, ενώ τα πανό είναι δεκάδες.


Σημειώνεται πως παρόμοια πανό είχαν υψωθεί σε διάφορα μέρη της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης τις προηγούμενες μέρες με κεντρικό σύνθημα «Δεν είναι Αθώοι».

Το σύνθημα μάλιστα «ακούστηκε» από κάθε γωνιά του κόσμου, καθώς Έλληνες του εξωτερικού έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τη δίκη της Χρυσής Αυγής ζητώντας να καταδικαστούν οι φασίστες.

- Καστοριά: Διασωληνωμένος 4χρονος που έπεσε σε πισίνα – Δίνει μάχη για τη ζωή του
- Ο Ανδρουλάκης παρουσιάζει τις 17 δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ για τους συνταξιούχους
- Σε γερμανικό νοσοκομείο Αμερικανός που διαγνώστηκε με Έμπολα μετά την παραμονή του στο Κονγκό
- Δήμαρχος Παλλήνης στο in: Μόνο από τη Λεωφόρο Μαραθώνος διέρχονται καθημερινά περισσότερα από 70.000 οχήματα
- Ενταση, φως και σκοτάδι: Νέες backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς Σύγκρουση
- Χρυσοχοΐδης: Η Αστυνομία έχει αποστολή να συλλαμβάνει δολοφόνους και όχι να σκοτώνει παιδιά
- Συναγερμός στη Λαμία μετά από κρούσματα σαλμονέλας
- «Η Ντόρτμουντ συμφώνησε με την Γκενκ και παίρνει τον Καρέτσα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442