
Δίκη Χρυσής Αυγής: Το ξέσπασμα της Μάγδας Φύσσα μέσα από έξι συγκλονιστικές εικόνες
«Ο Παύλος τα κατάφερε... Γιε μου», ήταν η πρώτη αντίδραση της, στο άκουσμα ότι ο Γιώργος Ρουπακιάς κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και την ιστορική απόφαση με την οποία κρίθηκαν ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης οι Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Λαγός, Παππάς και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της Χρυσής Αυγής.
Με δάκρυα στα μάτια και φωνάζοντας το όνομα του γιου της, Παύλου, αντέδρασε στην απόφαση της δίκης για τη Χρυσή Αυγή η Μάγδα Φύσσα.
«Ο Παύλος τα κατάφερε… Γιε μου», ήταν η πρώτη αντίδραση της, στο άκουσμα ότι ο Γιώργος Ρουπακιάς κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και την ιστορική απόφαση με την οποία κρίθηκαν ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης οι Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Λαγός, Παππάς και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της Χρυσής Αυγής.
Στις παρακάτω φωτογραφίες φαίνεται η αντίδρασης μίας γυναίκας, μίας μάνας, που τα έβαλε με μία ολόκληρη εγκληματική οργάνωση αλλά μετά από χρόνια μάχης, εν τέλει δικαιώθηκε.
Τα έβαλε με όσους στήριζαν τους φασίστες αλλά δεν τα παράτησε στιγμή.
Η Μάγδα Φύσσα δεν κρύφτηκε ποτέ, δεν φοβήθηκε ποτέ και διέλυσε τους ναζιστές όχι με όπλα και κουκούλες αλλά με τη δύναμη της ψυχής της.
Τα κατάφερε ακόμη και αν βίωσε την μεγαλύτερη απώλεια που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος. Την απώλεια του παιδιού της.
Σήμερα η Μάγδα Φύσσα απέδειξε πως μία γυναίκα αρκεί.
Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες από το ξέσπασμά της

- Λάρισα: Τρόμος για έγκυο – Βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με διαρρήκτη μέσα στο διαμέρισμά της
- Σπουδαίο επίτευγμα από τον Λουίς Ενρίκε: Μπήκε στο κλαμπ προπονητών με τα περισσότερα Champions League (vids)
- Περιπέτεια για τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο – Ένιωσε αδιαθεσία την ώρα της Λειτουργίας στην Καλαμαριά
- Τσουκαλάς: Έχουμε μια κυβέρνηση που κυβερνά αγκαλιά με τα συμφέροντα προς όφελος της ολιγαρχίας
- Κάσος: Σεισμός 3,5 βαθμών Ρίχτερ το μεσημέρι της Κυριακής
- Γιατί ο Ολυμπιακός είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο ελληνικό πόλο
