Σημειώνεται πως σήμερα το δικαστήριο και οι δικαστές, μετά από μια διαδικασία που κράτησε 5,5 χρόνια, και μετά από 7 χρόνια από τη δολοφονία Φύσσα, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.
Η καταδίκη του «Φύρερ» της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου και των πρώην βουλευτών για σύσταση αλλά και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης είναι ιστορική και δεν έχει παγκοσμίως άλλο τέτοιο παράδειγμα.
Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση, το πρώτο κόμμα που χαρακτηρίζεται έτσι και πλέον όλοι θα περιμένουμε ποιοι από τους κατηγορούμενους θα πάνε φυλακή και για πόσο χρόνο.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).