
Τσίπρας : Την Τετάρτη όλοι στο Εφετείο – Οφείλουμε να φωνάξουμε «οι Ναζί δεν είναι αθώοι»
«Αύριο Τετάρτη, σε μία από τις δικαστικές αίθουσες του Εφετείου, στην οδό Λουκάρεως, γράφεται ιστορία», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας.
«Αύριο Τετάρτη, σε μία από τις δικαστικές αίθουσες του Εφετείου, στην οδό Λουκάρεως, γράφεται ιστορία», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Facebook, τονίζοντας ότι «οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής που έσπειραν το μίσος, δηλητηρίασαν την ελληνική κοινωνία, ξυλοκόπησαν, δολοφόνησαν, βρίσκονται επιτέλους αντιμέτωποι με την ετυμηγορία του φυσικού τους δικαστή».
«Δεν είναι αθώοι. Το γνωρίζουμε όλοι και όλες», σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Ανακοινώνοντας ουσιαστικά τη συμμετοχή του στην αυριανή συγκέντρωση εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου, έξω από το Εφετείο, ο κ. Τσίπρας υπογραμμίζει: «Την Τετάρτη οφείλουμε να είμαστε εκεί για να το φωνάξουμε δυνατά. Το οφείλουμε στην ιστορία αυτού του τόπου, το οφείλουμε στη Δημοκρατία. Το οφείλουμε στα παιδιά μας».
- ΣΥΡΙΖΑ: Από τη «θολούρα» στην «εκλογική ετοιμότητα» – Οι αποφάσεις που πάρθηκαν στην Πολιτική Γραμματεία
- Ντιναμό Κιέβου – ΠΑΟΚ: Προηγήθηκαν οι Ουκρανοί, ισοφάρισε ο Κωνσταντέλιας για τον «δικέφαλο» (vids)
- Αλίκη Βουγιουκλάκη: To βίντεο της Φίνος Φιλμ για τα 30 χρόνια από τον θάνατό της
- Παναθηναϊκός: Η 11άδα του για το παιχνίδι με την Πάκσι (pic)
- Μετά τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία, ο Τραμπ άλλαξε τους όρους – Της ζητά να αναγνωρίσει το Ισραήλ
- Η «Επανάσταση των Φλαμίνγκο»: Πώς ο Κούσνερ ένωσε τους Αλβανούς εναντίον του Ράμα

