Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Κουρής στο «Πάμε Δανάη!» : «Σβήνω τον εαυτό μου με τον γιο μου»

Νίκος Κουρής στο «Πάμε Δανάη!» : «Σβήνω τον εαυτό μου με τον γιο μου»

Με εξομολογητική διάθεση σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης ο Νίκος Κουρής μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για το νέο του τηλεοπτικό βήμα, το θέατρο, αλλά και την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με τον γιο του

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (6/10) ο Νίκος Κουρής.

Με εξομολογητική διάθεση σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ο Νίκος Κουρής μίλησε μεταξύ άλλων για το νέο του τηλεοπτικό βήμα, την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού, το θέατρο και την προσωπική του ζωή.

Όπως σημείωσε, είναι πολύ χαρούμενος από το νέο του εγχείρημα, την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Δες και βρες» στην ΕΡΤ. «Νοιώθω τέλεια, είμαι στην καλύτερή μου φάση» τόνισε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι μέχρι σήμερα δεν είχε φανταστεί τον εαυτό του σε αυτό το ρόλο.

«Δεν δυσκολεύτηκα καθόλου για να πάρω την απόφαση να παρουσιάσω το τηλεπαιχνίδι. Ήταν η πιο εύκολη απόφαση που έχω πάρει» πρόσθεσε ο Νίκος Κουρής, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν θα έπαιρνε την ίδια απόφαση πριν από μερικά χρόνια.

Για την πορεία του στο θέατρο, υποστήριξε ότι αν είχε επιλέξει να κάνει κωμωδία στο ξεκίνημα της καριέρας του, θα είχε άλλη επαγγελματική διαδρομή, ενώ αναφέρθηκε και στην παράσταση που προετοιμάζει για φέτος.

«Είναι η παράσταση “Η γίδα ή ποια είναι η Σύλβια;” που θα ανέβει για τρίτη σεζόν στο θέατρο Αθηνών, αν όλα πάνε καλά από τις 22 του μήνα» τόνισε ο Νίκος Κουρής, υπογραμμίζοντας ότι όποιος δει το συγκεκριμένο έργο δεν γίνεται να μην το σκεφτεί, να το ξεπεράσει εύκολα. «Είναι σαν ευριπίδειο έργο, μια τραγωδία που σου μιλάει για την απόλυτη αποκάλυψη» πρόσθεσε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Τέλος, ο Νίκος Κουρής αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή και την πρώτη του προτεραιότητα που έχει πλέον και είναι ο γιος του, Πέτρος.

«Είναι μια τεράστια και ατελείωτη αποκάλυψη για τη ζωή μου ο Πέτρος. Αναθεωρώ τα πάντα και σβήνω τον εαυτό μου. Είναι πάντα το παιδί πριν από σένα» υπογράμμισε μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε ο Νίκος Κουρής στο πλατό «Πάμε Δανάη!»

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024