Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολοκλήρωσε το «μπαμ» ο Ολυμπιακός: Στα ερυθρόλευκα ο Βινάγκρε

Ολοκλήρωσε το «μπαμ» ο Ολυμπιακός: Στα ερυθρόλευκα ο Βινάγκρε

Οι πρωταθλητές Ελλάδας το απόγευμα της Δευτέρας ανακοίνωσαν και επίσημα τη σπουδαία μεταγραφή του Πορτογάλου μπακ.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε ένα από τα μεγαλύτερα «μπαμ» του φετινού καλοκαιριού, με τους Πειραιώτες το απόγευμα της Δευτέρας να ανακοινώνουν και επίσημα την απόκτηση του Ρούμπεν Βινάγκρε.

Οι Ερυθρόλευκοι γνωστοποίησαν την προσθήκη του 21χρονου μπακ από την Γουλβς και στο μεγάλο λιμάνι περιμένουν πολλά από τον νεαρό αμυντικό.

Ο Ιβηρας αριστερός μπακ ήρθε στην Αθήνα το απόγευμα του Σαββάτου (3/10), πέρασε από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα του Πειραιά. Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή τους Ερυθρόλευκους, που έκλεισε μετά από προσωπικές ενέργειες που έκανε ο ηγέτης του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας απέκτησαν τον Ρούμπεν Βινάγκρε ως δανεικό από την Γουλβς, και στη συμφωνία των δύο ομάδων υπάρχει οψιόν αγοράς – μαμούθ, που φτάνει τα 25 εκατ. ευρώ.

Μια κίνηση που είναι εκτός ελληνικής πραγματικότητας, που κατάφερε να υλοποιήσει ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, αποδεικνύοντας περίτρανα για μια ακόμα φορά ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα και έχουν αφήσει πίσω τους έτη φωτός τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες.

Ενας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, με την ομάδα  του Πειραιά να προσθέτει στο ρόστερ της ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Γεννημένος στις 9 Απριλίου του 1999 ο Πορτογάλος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και το 2016 μετακόμισε στο Μονακό για λογαριασμό της ομώνυμης ομάδας.

Το 2017 ο 21χρονος άσος παραχωρήθηκε στη Γουλβς με τη μορφή δανεισμού και τη βοήθησε να πανηγυρίσει την άνοδό της στην Premier League. Ο αγγλικός σύλλογος το καλοκαίρι του 2018 αγόρασε τα δικαιώματά του.

Ο Βινάγκρε έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές της Πορτογαλίας έχοντας πανηγυρίσει την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την U17 και την U19.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στα social media:

Περισσότερα σε λίγο…

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024