Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει η σύζυγος του Έλληνα που έχασε τη ζωή του από κοροναϊό στο Μεξικό

Συγκλονίζει η σύζυγος του Έλληνα που έχασε τη ζωή του από κοροναϊό στο Μεξικό

Η Ιωάννα Μαυρογένη δεν κατάφερε ούτε να θάψει τον σύζυγό της. Παρέλαβε μόνο την τέφρα του, κι αυτό μετά από αγώνα και χωρίς καμία βοήθεια. Όλα έγιναν, όπως λέει, με έξοδα δικά της και την βοήθεια φίλων και γνωστών

Είναι αδύνατο να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Έχουν περάσει πέντε μήνες από τον χαμό του συζύγου της από κοροναϊό στο Μεξικό. Είναι η γυναίκα που τον περασμένο Απρίλιο έμαθε ότι ο άντρας της πέθανε, λίγο πριν βγει  στον αέρα του LIVE NEWS για να ζητήσει εκλιπαρώντας να βρεθεί κάποιος να τη βοηθήσει να μάθει τι συμβαίνει με την υγεία του.

Η Ιωάννα Μαυρογένη δεν κατάφερε ούτε να θάψει τον σύζυγό της. Παρέλαβε μόνο την τέφρα του, κι αυτό μετά από αγώνα και χωρίς καμία βοήθεια. Όλα έγιναν, όπως λέει, με έξοδα δικά της και την βοήθεια φίλων και γνωστών.

«Κανείς δεν φρόντισε να έρθει».

Έψαχνε στα «τυφλά»

Την ώρα που η σύζυγος του 46χρονου Έλληνα Δημήτρη Κουμαργιά αναζητούσε τα ίχνη του σε νοσοκομεία του Μεξικό, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευαν φωτογραφίες – ντοκουμέντο.

Ήταν η στιγμή που ο Έλληνας οικονομικός διευθυντής ομίλου με έδρα το Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών, μεταφερόταν «χτυπημένος» από τον κοροναϊό και σε άσχημη κατάσταση σε νοσοκομείο της περιοχής.

«Δεν είχε κανένα νόσημα, ούτε ήταν καπνιστής. Πίστευα ότι θα τα κατάφερνε».

Τον 46χρονο, εντόπισαν συγγενείς στο Μεξικό μιας τηλεθεάτριας, η οποία τους ενημέρωσε αμέσως μόλις είδε την γυναίκα στο LIVE NEWS και συμμερίστηκε την αγωνία της. Ωστόσο, ήδη, οι πνεύμονές του δεν λειτουργούσαν και η αντίστροφη μέτρηση είχε ξεκινήσει.

Θυμώνει με τους αρνητές

Μέσα στον πόνο της είναι αδύνατο να συγκρατήσει τον θυμό της, όταν κάποιοι, ενώ εκείνη έχει χάσει τον άντρα της με τέτοιον τρόπο, αρνούνται ακόμα ότι υπάρχει κοροναϊός.

«Για κανέναν δεν είναι ευχάριστο να φοράμε μάσκα όλη μέρα. Όμως τι επιλογή υπάρχει; Πρέπει να το κάνουμε».

Πέντε μήνες μετά, η Ιωάννα προσπαθεί να βρει ξανά τις χαμένες της ισορροπίες. Είναι πια μάνα και πατέρας μαζί για ένα 8χρονο κοριτσάκι που έχασε ξαφνικά τη γη κάτω απ’ τα πόδια της.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024