Βεβήλωσαν το Εβραϊκό Νεκροταφείο Αθηνών με ναζιστικά συνθήματα
Έγραψαν με σπρέι τη φράση «Εβραίοι δρόμο» στα γερμανικά και υπέγραψαν με τα αρχικά των SS στον τοίχο του νεκροταφείου, δίπλα από την κεντρική είσοδο.
Λίγα μόλις 24ωρα πριν την έκδοση της απόφασης για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, ομάδα ατόμων βεβήλωσε τους εξωτερικούς τοίχους του Εβραϊκού Νεκροταφείου Αθηνών.
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες έγραψαν με σπρέι ναζιστικά συνθήματα καθώς και το σύμβολο της Χρυσής Αυγής.
Συγκεκριμένα, έγραψαν με σπρέι τη φράση «Εβραίοι δρόμο» στα γερμανικά και υπέγραψαν με τα αρχικά των SS στον τοίχο του νεκροταφείου, δίπλα από την κεντρική είσοδο.
Αισθητή γίνεται για ακόμα μια φορά η παρουσία του αντισημιτισμού. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που βεβηλώνεται Εβραϊκό Νεκροταφείο.
- Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο πήρε φωτιά στην εθνική οδό στο ύψος της Σκάρφειας
- Η Ρίτα Γουίλσον εκ βαθέων: Η Ελληνίδα μαμά, ο καρκίνος, τα 38 χρόνια γάμου κι ένα κεσεδάκι γιαούρτι
- Η Μπάγερν δίνει νέο συμβόλαιο στον Χάρι Κέιν
- Παγκράτι: «Άρχισε να με κλωτσάει, να με χτυπάει» – Τι λέει η 23χρονη που δέχθηκε επίθεση για μια θέση πάρκινγκ
- Μίλαν: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Λούκα Μόντριτς
- Σε σχηματισμό μετώπου «εμπόδιο στην παρακμή» καλεί ο Ανδρουλάκης – Η απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο in
- Tα κορίτσια της Γάζας γιατρεύουν τα τραύματα τους με πυγμαχία
- Αποθέωση στο Ηράκλειο από χιλιάδες οπαδούς του ΟΦΗ στη φιέστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442