Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αρης: Νίκησε εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό μετά από 13 χρόνια!

Αρης: Νίκησε εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό μετά από 13 χρόνια!

Τελευταία φορά που είχαν κερδίσει οι Κίτρινοι στο ΟΑΚΑ ήταν τον Απρίλιο του 2007 με 1-0, σε ένα ματς που είχε σκοράρει ο Νασιμέντο Μπελέμ.

Με γκολ του Μαντσίνι ο Αρης επικράτησε εκτός έδρας του Παναθηναϊκού με 1-0, για την 4η αγωνιστική της Superleague και φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 πόντους.

Οι Κίτρινοι έφυγαν με το διπλό από το ΟΑΚΑ και συνέχισαν την αήττητη πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ μάλιστα αυτό ήταν το πρώτο διπλό επί του Παναθηναϊκού μετά από 13 χρόνια!

Τελευταία φορά που έφυγε ο Αρης από την Αθήνα με τρίποντο μετά από παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν τον Απρίλιο του 2007.  Το ματς είχε γίνει επίσης στο ΟΑΚΑ και οι Θεσσαλονικείς είχαν επικρατήσει με 1-0 χάρη στο γκολ του Νασιμέντο Μπελέμ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η σημερινή νίκη του Αρη στο ΟΑΚΑ ήταν η 5η στην ιστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων στην Αθήνα, με την ομάδα του Μάντζιου να επιστρέφει στη συμπρωτεύουσα με την ψυχολογία στα ύψη και ως πρωτοπόρος του πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αρης την πρώτη αγωνιστική επικράτησε με 3-1 της Λαμίας, τη δεύτερη αγωνιστική νίκησε εκτός έδρας με 1-0 τον Βόλο και την τρίτη ήρθε ισόπαλος στο Κλεάνθης Βικελίδης 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024