Αρης: Νίκησε εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό μετά από 13 χρόνια!
Τελευταία φορά που είχαν κερδίσει οι Κίτρινοι στο ΟΑΚΑ ήταν τον Απρίλιο του 2007 με 1-0, σε ένα ματς που είχε σκοράρει ο Νασιμέντο Μπελέμ.
Με γκολ του Μαντσίνι ο Αρης επικράτησε εκτός έδρας του Παναθηναϊκού με 1-0, για την 4η αγωνιστική της Superleague και φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 πόντους.
Οι Κίτρινοι έφυγαν με το διπλό από το ΟΑΚΑ και συνέχισαν την αήττητη πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ μάλιστα αυτό ήταν το πρώτο διπλό επί του Παναθηναϊκού μετά από 13 χρόνια!
Τελευταία φορά που έφυγε ο Αρης από την Αθήνα με τρίποντο μετά από παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν τον Απρίλιο του 2007. Το ματς είχε γίνει επίσης στο ΟΑΚΑ και οι Θεσσαλονικείς είχαν επικρατήσει με 1-0 χάρη στο γκολ του Νασιμέντο Μπελέμ.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η σημερινή νίκη του Αρη στο ΟΑΚΑ ήταν η 5η στην ιστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων στην Αθήνα, με την ομάδα του Μάντζιου να επιστρέφει στη συμπρωτεύουσα με την ψυχολογία στα ύψη και ως πρωτοπόρος του πρωταθλήματος.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Αρης την πρώτη αγωνιστική επικράτησε με 3-1 της Λαμίας, τη δεύτερη αγωνιστική νίκησε εκτός έδρας με 1-0 τον Βόλο και την τρίτη ήρθε ισόπαλος στο Κλεάνθης Βικελίδης 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
- Πετρούτσι για το NBA Europe: «Το πρότζεκτ έχει ήδη ξεκινήσει»
- Χιμένεθ: «Να μην επιτρέψουμε στους ποιοτικούς παίκτες του Ολυμπιακού να καθορίσουν τις στιγμές του αγώνα»
- Άστον Βίλα: Ο «μάγος» Έμερι και το ιστορικό σερί της από το 1914!
- Οι δύο όψεις του Κόντε
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός
- Τα «βρήκαν» Σλοτ και Σαλάχ: Επιστρέφει στο παιχνίδι με τη Μπράιτον ο Αιγύπτιος
- Αταμάν: Ο Παναθηναϊκός δεν είναι φαβορί για την Ευρωλίγκα – Ο Ομπράντοβιτς δεν είχε καλά αποτελέσματα»
- Ο Λανουά κρίνεται και από τους ξένους διαιτητές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)






























![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)





































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442